Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
1.6k vizualizari
Mie imi iese foarte des herpes , o data la 3-4 luni. Si tot am cautat un remediu permanent dar pana acum nu am gasit nimic. Am mai auzit ca ar fi un vaccin dar nu este o sursa sugura... Puteti sa ma ajutati?
Novice (161 puncte) in categoria Medicina - Sanatate
0 0
O data la 3-4 luni nu e chiar asa de des... Personal am incercat tot ce s-a putut, si am ajuns la concluzia ca cel mai repede trece daca e lasat in pace.
0 0
Încearcă să duci o viaţă liniştită, calmă, fără stres, fără certuri, fără oboseală excesivă, fără griji sau fără emoţii extrem de puternice (gen frică).
Mie îmi ieşea foarte des în perioada când îmi căutam un alt loc de muncă. De când m-am angajat (aproape un an), nu a mai erupt.
0 0
cea mai buna solutie pt a scapa de herpes este crema http://ameplant.ro/produs.php?id=1043&denumire=Alifie_din_Iarba-Lupariei_pentru_afectiuni_dermatologice_100ml este fabricata manual de dl Dorel Ambrau! chiar are rezultate! recomand!

1 Raspuns

2 plusuri 0 minusuri
Herpesul nu se vindeca, ramai toata viata cu el, deoarece virusul herpetic ramane cantonat in ganglion odata ce l-ai contractat. De vaccin n-am auzit pana acum insa eu il am de ceva ani si de fiecare data cand imi aparea imi dadeam cu zeama de lamaie, iar acum imi apare din ce in ce mai rar si manifestarile sunt mult mai putin deranjante. Nu recomand spargerea veziculelor, insa pe mine cand ma irita aveam obiceiul sa le sparg, sa dau cu lamaie si aproape a doua zi facea coaja si nu mai era in faza contagioasa. (Este contagios doar cand se formeaza vezicule, acelea contin virusul in stare activa, altfel nu se ia la alte persoane).

Virusul herpetic se activeaza in conditii de stres, de expunere prelungita la soare si de regula iti cam dai seama cand urmeaza sa iti apara, ai un pic de febra, te doare locul unde apare (apare mereu in acelasi loc pt ca vine pe traseul nervului care pleaca din ganglion)

De asemenea iti recomand sa iei suplimente nutritive pt intarirea sistemului imunitar, pt ca herpesul se manifesta mult mai rar daca ai un sistem imunitar puternic. Eu am luat echinaceea sau spirulina cu catina, sunt foarte bune si dau rezultate imediate.

Bafta!
Novice (109 puncte)
1 0
La primele simptome cred ca este mai bun Zovirax (unguent), nu exista vaccin deocamdata.
...