Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 4 minusuri
664 vizualizari
Dar la televizor de ce nu se difuzeaza ritualurile in sine si oamenii posedati, sa vada tot poporul ca ala negru exista? Ca daca exista ala negu inseamna ca trebuie sa existe si CEL BUN. Asa se mai pune omul pe ganduri si devine el insusi mai bun. De ce televiziunile evita sa arate realitatea?
Experimentat (2.2k puncte) in categoria Religie
0 0
Stii schema politist bun/politis rau? Cam asa functioneaza si doctrinele religioase. Au nevoie de un rau necesar ca sa te atraga la "CEL BUN"... altfel toti ar vedea ca sunt in aceeasi barca. Demonii nu erau tot ingeri?
Cat despre ce e la tv, apocalipsa culturala, propaganda si minciuni... dar desigur toate astea au treaba mai mult cu zeii decat cu sufletul.
0 0
diavolul nu exista in realitate, ci doar in inchipuirea oamenilor, la fel ca alte sute sau mii de zeitati sau spirite inventate de oameni.

asa zisii posedati sunt oameni nebuni. curios este ca un" posedat " indian sau chinez nu rosteste fraze din zona ortodoxa ci din religia dominanta in zona lui. Adica nebunul cunoaste ca orice om de pe strada credintele din zona, si cand are crize se crede posedat.

3 Raspunsuri

3 plusuri 1 minus

Păi ce să arate? Toate şarlataniile ori aşa-zisele minuni trebuie să rămână ascunse. Trebuie doar ca poveştile despre posedaţi să se transmită din vorbă în vorbă printre creduli.

Cât despre chestia cu ăl bun, care ar schimba lumea, nu cred că tu chiar crezi asta. Istoria omenirii este legată de divinitate, într-o formă sau alta, dar asta nu l-a oprit pe om să întreprindă şi să justifice masacre de tot felul. Sunt convins că dacă în această după-amiază ar apărea Isus  în România, până seara patriarhul ar aranja să-l aresteze.

Senior (11.9k puncte)
3 plusuri 1 minus

Este o certitudine - Diavolul nu există! Nu vă temeţi să fiţi raţionali! Deşi asta presupune efort...

Este interesant că cei "posedaţi" sunt întru-câtva adepţi ai acelei religii. Cum de nu sunt posedaţi ateii, de exemplu... Mai ales că ei nu cred în CEL BUN. (după cum nu cred nici în cel rău, de altfel)

Junior (1.3k puncte)
3 plusuri 1 minus
Prefer sa cred ca exista oameni cu probleme psihice decat sa cred ca sunt posedati.
Experimentat (3.6k puncte)
...