Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

3 plusuri 4 minusuri
1.0k vizualizari
Cea mai stupida secventa dintr-un film mi se pare aceea din filmul Desperado cand Antonio Banderas se arunca cu spatele de pe acoperisul  un bloc pe altul, trage in inamic, cade pe spate de la o inaltime considerabila si nu pateste nimic.
Experimentat (2.2k puncte) in categoria Arta - Muzica - Film

4 Raspunsuri

1 plus 5 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

cea mai proasta secventa smileyhahaha

Novice (143 puncte)
5 0
Ce înseamnă secvenţă "penală"? Dă-mi, te rog, 2-3 sinonime, să înţeleg despre ce vorbeşti...
Şi cine e "asta"?

Nu încerci să descrii în câteva fraze coerente ce e în mintea ta?
0 0
Din comentariul tau se poate deduce cu usurinta ca ai 2 conturi, inainte de editarea raspunsului dupa cuvantul "secventa" era scris "penala".Am facut aceasta observatie ca sa-ti arat domnule "vevo- cascador" ca nu ai procedat corect!
2 0
@cascadorul:

De ce te superi mataluţă pentru ce i-am spus lui vevo? Nu poate fi decât un răspuns la întrebarea mea. Cel sugerat de Radu George.
2 plusuri 1 minus

Am pus o intrebare simpla fara sa dau curs vreunei interpretari care sa ceara raspunsuri agresive. Dar, probabil din lipsa de imaginatie, atacati. E chiar asa greu sa intelegeti intrebarea si sa dati un raspuns. De ce va abateti de la subiect atat timp cat nu este cazul?Credeti ca atacand dati dovada de inteligenta? Mai pun odata intrebarea : Care credeti ca sunt cele mai stupide/aberante secvente dintr-un film?

Daca vi se pare greu, evitati-o.

Experimentat (2.2k puncte)
0 0
mai, nu noi, ci tu eviti sa raspunzi la adevarata intrebare...ai sau nu ai 2 conturi?
1 0
pai votul pozitiv care si-l da nu arata decat ca are 2 conturi ! Adminii pot verifica mai bine IP
0 0
Imi cer scuze acum am inteles ca sunt acuzat ca am doua conturi. Nu este adevarat. Daca eram avocat probabil ca as fi avut capacitatea de a ma apara in fatza acestei acuzatii, chiar fondate. Pledez  in fata judecatorilor: nevinovat. Nu sunt unul si aceeasi persoana cu vevo. M-am simtit atacat de Goguv intrucat m-a intrebat ce inteleg eu prin secventza penala, crezand ca face referire la intrebarea mea. Mai ales ca am citit toate raspunsurile si nu am gasit nicaieri cuvantul ,,penala". Nici macar nu folosesc cuvantul asta in vorbirea mea deoarece mi se pare dintr-un cuvant cocalaresc. Urasc cocalarii.
0 0
Nu tu trebuie sa iti ceri scuze ,eu imi cer scuze pentru cea ce sa intamplat .Sorry !!
1 plus 0 minusuri
Oh, sunt multe si le vei gasi pe Youtube. Exista chiar si "premii" pentru cele mai proaste secvente de film precum si pentru cele mai proaste filme, "premii" precum Capsuna de Aur.

Imi aduc aminte de un film istoric in care actiunea se petrece in Evul Mediu dar intr-o scena se vede pe cer un avion. :)
Experimentat (3.6k puncte)
1 plus 1 minus
Una stupida dar haioasa cu Chuck Norris :)

Junior (526 puncte)
...