Bine aţi venit pe Scientia QA!
Pentru a putea publica întrebări şi răspunsuri, trebuie să vă înregistraţi.
Atenţie! Este posibil ca e-mailul de confirmare a înregistrării să intre în Spam.
Pune o întrebare

Newsletter


3.5k intrebari

6.7k raspunsuri

15.2k comentarii

2.3k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
258 vizualizari
Care e motivul pentru care salamul pe care l-am văzut într-un magazin are adăugat sirop de glucoză?

Înțeleg să adauge acid ascorbic, carmin, conservanți de tot felul, ca să mă păcălească cum că ar fi proaspăt și bun. Dar sirop de glucoză?

Dacă voiam un milk-shake cu gust de salam știam ce am de făcut. Dar eu voiam doar salam. Ai mei au făcut cârnați de curând, foarte buni la gust, fără să adauge sirop de glucoză, ceea ce mă face să cred că acel sirop are rolul să mă păcălească într-un fel nou. Am drepatate?
Junior (994 puncte) in categoria Alimentatie

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

...