Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
643 vizualizari
Pana acum GoogleChrome mi-a mers "blana". Acum, dintr-o data, incarca greu paginile. Am sters istoricul, memoria cache, dar degeaba. Ce sa-i fac ?
Experimentat (3.6k puncte) in categoria Tehnologia Informatiei

3 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
Monitorizeaza consumul de RAM si procesor pentru GoogleChrome. Daca nu vezi nimic anormal poate e o problema de software sau update. O reinstalare poate rezolva problema. Daca nu, incearca alte optiuni ca: Firefox, MS Explorer, etc sa vezi daca e diferenta.
Novice (157 puncte)
0 0
Am verificat. Apar cam 5-6 procese chrome.exe. Nu inteleg de ce atatea...
0 0
nu cred ca asta e problema si la mine apar destul de multe si ocupa si mult ram cred ca se duc intr-un 1 GB cu toate. Dar nu am probleme de functionare. Se poate sa fi luat vreun virus. Ce win folosesti ?
0 0
O sa fac o scanare sa vedem daca e o problema cu virusii.
Folosesc Win XP. Din pacate pt laptop-ul meu HP 6720s nu gasesc drivere pentru Win7.
0 plusuri 0 minusuri
Ai cumva instalate mai multe extensii/add-on-uri pentru Chrome? Poate fi si asta o cauza, pentru ca browserul Chrome, oricat de bine s-ar misca, are totusi o mica problema: pentru fiecare add-on instalat creeaza cate un proces (care, logic, mananca RAM). Cand o sa intri in Task Manager, o sa vezi ca fiecare extensie din browser are procesul ei. Daca ai un computer mai slab, gen 1-2 GB RAM, eu zic ca se simte imediat diferenta. Raman oricum la parerea ca Chrome e cel mai bun de pe piata.
Experimentat (3.5k puncte)
0 plusuri 0 minusuri
E foarte probabil ca Chrome să aibă o problemă şi de aceea merge mai greu, se întamplă şi în cazul lui Firefox şi o cauză poate fi acele add-on-uri. Poate antivirusul se înţelege mai dificil cu aceste add-on-uri şi atunci le "freacă" mai serios. Înainte de a încerca o reinstalare a Chrome-ului ar fi indicat să dezinstalezi toate add-on-urile, iar după ce ai dat jos şi Chrome să încerci să-i ştergi cât mai multe din urmele lăsate, inclusiv directorul de instalare (de obicei rămâne).

Pentru HP 6720s găseşti drivere pentru Vista, care în principiu ar trebui să fie compatibile cu cele de care are nevoie Win 7, Vista fiind doar o versiune timpurie şi neoptimizată a lui 7 şi dacă merge, ar fi sigur mai bine decât cu XP.

Eu pe laptopurile mele am Linux-uri şi pe unul din ele Firefox merge foarte lent, Chrome zburdă.
Experimentat (3.1k puncte)
0 0
Da, am scos din add-on-uri. Aveam 5 si am lasat doar doua. Am mai facut ceva curatenie si si-a mai revenit, dar inca nu la nivelul anterior.
Am citit cateva rewiew-uri referitoare la drivere Win7 pt HP 6720s. In principiu merg majoritatea, cu toate ca unii se plang ca nu functioneaza toate. Trebuie sa ma mai documentez in acest sens.
...