Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
263 vizualizari
Buna Scientia,eu doresc sa instalez o retea de radiodifuzoare si as dori sa sa fac o comanda mai speciala de radiodifuzoare ce sunt mai rezistente la conditiile meteorologice si pot fi amplasate sub cerul liber fara nici o problema,(protejarea acestora de ceva case-uri sau ceva asemanator) si ar fi de dorit sa poata receptiona doar o singura frecventa radio.Daca cunoaste cineva unde m-as putea adresa cu asemenea intrebare rog sa ma ajutati,am mare nevoie de asa ceva.
Novice (222 puncte) in categoria Tehnologia Informatiei
0 0
De ce nu folosiți difuzoare (boxe) simple, la care firele aduc semnalul audio al postului de radio respectiv? Oricum veți avea nevoie de fire pentru alimentare, pentru că altfel ar trebui să folosiți baterii sau panouri solare. Și dacă tot e nevoie de fire, rezolvați cu ele și problema receptoarelor radio, pentru că veți avea nevoie doar de unul.

Singura problemă este că dacă distanțele dintre difuzoare sînt mari veți avea nevoie fie de fire groase, fie de cîte un transformator la fiecare difuzor. Dar aici contează și ce calitate audio aveți în vedere.
0 0
Mersi de sfat,dar nu prea se potriveste cu ceea ce doresc eu sa fac,eu doresc ca difuzoarele sa fie amplasate in oras la o distanta considerabila unul fata de altul,problema electricitatii o rezolv eu cumva,dar am nevoie de radiodifuzoare cum am specificat mai sus.
Multumesc.

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

...