Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 5 minusuri
544 vizualizari
Junior (1.3k puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
0 1
Frica, nu e clar?
Am şi eu o întrebare: joi ori pe cântar?
0 0

 

"In dragoste nu este frica; ci dragostea desavarsita izgoneste frica; pentru ca frica are cu ea pedeapsa; si cine se teme n-a ajuns desavarsit in dragoste." (1Ioan.4:18)

0 0
"Pentru ca frica are cu ea pedeapsă".. dacă te-ai mai gândi puţin ai vedea că nu e tocmai aşa! NU e o regulă, deşi este posibil să se întâmple să fi "pedepsit" de lucrurile de care ţie frică. Dar tot aşa bine poţi găsi singur exemple destule unde frica iniţială combinată cu o doză suficientă de curaj (nebun uneori), e răsplătită de o cunoaştere ce oferă satisfacţii profunde, de senzaţii şi sentimente extreme, inclusiv de dragoste!.. Aşa că nu lua de bun tot ce ţi se serveşte în cartea aia, care exploatează extrem de eficient sentimentul de frică, mai exact frica de moarte!

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
dragoste și frică,
Novice (110 puncte)
3 plusuri 0 minusuri
Ambele sunt sentimente umane extrem de profunde şi extrem de marcante pentru experienţele noastre de viaţă. Dar frica este mai profundă!

Eu cred că frica este cea care ne face să apreciem dragostea, să ne-o dorim. Nu sunt antagonice, se completează, aş zice că nu ai cum să ajungi să iubeşti fără să experimentezi frica. Iar asta chiar nu e o problemă, frica este peste tot, avem tot felul de frici, în permanenţă, cei care le depăşesc mai repede au un avantaj faţă de cei ce încă sunt paralizaţi de ea, muţi profită din plin de acest avantaj.
Experimentat (3.1k puncte)
...