Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
421 vizualizari
Experimentat (3.6k puncte) in categoria Diverse
0 0
Respiratie holotropica... incearca si diverse frecvente specifice: alfa, beta...
0 0
Uite, am cautat pe net despre respiratia asta holotropica.
Am gasit cateva informatii, dar cred ca totul e o vrajeala.
Bina, asta e parerea mea ...
0 0
Ai incercat tu personal ca sa-ti formezi credinta asta!?
Nu e vorba de informatii ci de experienta... deci lasa cititu si respira.
A-ti forma o parere preconceputa este prematur. N-o sa-mi dau eu cu parerea cum e sa conduci un tanc pentru ca nu am condus! DECI NU POT SA SPUN CA ESTE SAU NU ASA SAU ASA PENTRU CA NU AM EXPERIMENTAT!

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Scuze că nu prea am timp să mă interesez de respirația holotropică, ce am încercat eu a fost ce ziceau cei doi domni ce au scris The Healing Codes (Codurile vindecării). Cartea e interesantă, videourile de pe site mai puțin, dar e simplu și la mine a cam mers, și anume:

1. Pentru rezultate imediate: Ții mâinile împreunate, ochii de preferat închiși (nu în autobuz sau metrou) și respiri adânc timp de 10 sec. numai pe nas, adânc și rapid.

2. Reprize de câte 6 min. de 3 ori pe zi: Ții degetele la 5-7 cm de zonele pe care le vei vindeca: a)puțin în spatele tâmplelor b)glanda tiroidă-mărul lui Adam c)locul unde se unesc sprăncenele d) sub urechi, locul ce se încordează atunci când strângi dinții.

Zonele astea sunt date pt. că acolo sunt câte ceva important nu degeaba așa (pt. detalii citește cartea, vreau să fiu mai scurt aici), iar chestia cu depărtarea zic ei că ar funcționa ca bujia la mașină (e mai puternică dacă se păstrează o distanță decât dacă ar sta lipită de obiectul muncii).

în acest timp gândește-te la problema pe care o ai (ar trebui să te gândești chiar la problemele acelea mici și vechi din vremea copilăriei, dar cum e posibil să nu fie ușor de amintit, încearcă să le rezolvi pe astea recente și vor veni în minte și alea vechi)

Citește cartea e chiar tare!
Junior (994 puncte)
...