Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 2 minusuri
8.2k vizualizari
Eu nu am gasit asa ceva, desi am cautat. E drept ca si numarul de rezultate al Google e destul de mare...
Senior (11.9k puncte) in categoria Informatii utile

5 Raspunsuri

2 plusuri 1 minus
Vezi daca te ajuta asta: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/ (ai zoom, strazile ordonate alfabetic, cartiere etc)
Junior (950 puncte)
0 plusuri 1 minus
Multumesc pentru raspuns, dar nu asta cautam.

As vrea o harta pe care sa pot gasi, nu neaparat prin cautare, dar macar prin simpla vizualizare, numerele strazilor si numele blocurilor.

De exemplu, daca trebuie sa ajung pe Str.Panselutelor nr.2, bl.O23, sa pot vizualiza unde este nr.2 si care este blocul O23.

Ar trebuie sa fie o harta de mare detaliu. Banuiesc ca cei de la primarie au asa ceva, dar pe Internet eu nu am gasit.
Senior (11.9k puncte)
4 plusuri 0 minusuri

Cel mai bun program la ora actuala care este gratis pt public este google earth. Pe langa faptul ca iti arata vizualizarea de sus, ai si optiunea de street view, in care poti sa vezi la nivel de strada cum arata blocurile. daca dai zoom ai putea sa vezi poate si numerele scrise pe blocurile respective.

alt program mai este http://www.norc.ro/street-view/

Alta solutie ar mai fi dispozitivele GPS Cel de la IGO stiu ca iti cere si numarul si blocul, dar nu stiu daca chiar te duce cu exactitate.

Ar mai fi harti extrem de mari pe sectoare facute in autocad, care le detin primariile, si arhitectii, dar sunt realizate pt planurile conductelor de apa, de gaz, de electricitate. Prin natura serviciului am avut acces la astfel de harti foarte exacte dar tot tre sa folosesti si o harta google langa pt a sti si zona pe care te uiti.

Senior (6.9k puncte)
1 plus 1 minus
Si eu am banuit ca nu exista ce caut eu, pentru ca probabil ca s-ar fi impus rapid si ar fi iesit printre primele rezultate la cautarile pe Google, dar am zis sa intreb, ca niciodata nu se stie ce surprize ne rezerva Internetul. Mereu e loc pentru ceva nou, spectaculos. Eu am sperat ca poate exista vreun site cu harta Bucurestiului asa cum as avea eu nevoie si nu am dat eu de el pana acum.
Senior (11.9k puncte)
0 plusuri 2 minusuri
Nu stiu cum nu te descurci cu Google Maps, e foarte simplu, trebuie sa fi pozitionat asupra orasului apoi scri numele strazii. Numele de strazi cam coincid in multe orase de aceea va trebui sa dai zoom sa ai doar orasul in vizor...... Eu daca scriu un nume de firma, imi da toate sediile cu nr. de tel. si adresa...... Asta pe mobil nu stiu pe computer cum e.
Experimentat (1.7k puncte)
0 0
Cu firmele e alta treaba. Eu vorbeam, asa cum am dat exemplu mai sus, de o simpla adresa. Cauta adresa unui prieten, dupa nr. strada si bloc si o sa vezi ca Google Maps nu mai e eficient. Ceea ce nu inseamna ca Google Maps nu este un instrument extraordinar, dar nu in speta noastra.
0 0
Până la urmă, cred că ăsta e cel mai bun site pentru ceea ce întrebam eu: http://harta-bucuresti.com.ro.
0 0
Cam târziu. Dar incearca openstreetmap.org
...