Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
426 vizualizari
Junior (575 puncte) in categoria Terra-Univers
0 0
Tu ai o problemă serioasă cu scrisul, am observat. Ai tastatura defectă?

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri

 

Bravos Miron !
 
Intrebarea este retorica ! De ce nu se dau la TV  informatii meteo privind macar 20 de statiuni turistice ? Din indiferenta, din neprofesionalism, din lipsa crasa de preocupare pentru promovarea turismului !
 
Mai la obiect revenind, ar putea exista unele motive tinand de organizarea redactionala a televiziunilor: spatiul limitat alocat emisiunii meteo, poate si costul ceva mai mare pentru prognoze pentru zone punctuale preluate de la INM, un public tinta mai redus, etc. Nu trebuie sa uitam ca televiziunile private au scop lucrativ, dar macar televiziunea publica ar trebui sa prezinte astfel de informatii.
 
Iti recomand sa-i scrii un mail lui Busu de la ProTV, sa prezinte date meteo privind principalele statiuni turistice - el are timp berechet in emisiune.
 
PS: Asta imi aduce aminte de o stire de ieri: in anul de gratie 2012, cu numai 500 de euro, un tip a realizat un site care centralizeaza si transparentizeaza locurile de munca oferite la nivel national de stat. Asta nu era cumva o treaba de realizat de Ministerul Muncii prin anii 90 ?
Senior (8.7k puncte)
0 0
Pe posturile nationale se dau date in special din zonele care sunt cele mai populate. Exista si buletine de stiri specifice pe posturile locale de tv, radio si in presa locala din acea zona.

Atunci cand te intereseaza o zona anume de oriunde, ca te duci in vacanta si vrei sa stii daca o faci in pantaloni scurti sau suba, ai siteuri la dispozitie sau presa locala. Nu cred ca exista nicio robrica meteo in lumea asta unde sa-ti recite un sir intreg de localitati sau de zone cu temperaturile respective, nu s-ar uita nici naiba. Mai ales ca exista unele tari de-a dreptul uriase fata de suprafata Romaniei...
...