Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

3 plusuri 1 minus
353 vizualizari

Nu mai e de multă vreme de actualitate, subiectul fiind unul expirat, dar sper să îl putem discuta doar din punct de vedere ştiinţific.

Aş fi curios, deoarece mulţi dintre cei care postează aici sunt oameni de ştiinţă, să citesc analiza lor cu privire la argumentaţia din filmul de mai jos a omului de ştiinţă Funeriu. Cum sună ea pentru un om de ştiinţă? A verificat cineva dacă ceea ce spune fostul ministru e corect dpdv ştiinţific?

Faceţi abstracţie de "răutăţile" inserate în film...asta am găsit pe net.


Senior (8.1k puncte) in categoria Fizica
0 0
Daca aducem filme de pe OTV pe acest site, ce sa mai spunem.

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
Nu stiu sa rezolv problema tehnic.

Probabil adevarul este la mijloc, Basescu l-a atins usor pe pusti , sau poate s-a retras reflexiv, iar cei din PSD au trucat si ei  filmul marind putin viteza ca sa para mai agresiva.

Oricum vazand prestatia USL,  il prefer pe Basescu pe scaunul de presedinte.

Am votat mereu dreapta, nu-mi placea sa vina USL-ul la putere, ii stiam corupti,  dar, sincer credeam ca fiind mostenitorii PCR au ceva cadre specializate, dar, m-am inselat,  sunt:  jalnici, stangaci, iresponsabili si ridicoli.
Experimentat (3.3k puncte)
2 plusuri 1 minus
Marco, ai votat mereu dreapta? Tare! Adică? Cine-i dreapta asta? Eu nu ştiu glumă mai bună în România decât să vorbeşti despre dreapta şi stânga.

PDL e de dreapta? Ha, ha! Marco, să fim oameni serioşi, cum să spui că o jumătate din fostul PDSR e partid de dreapta? Şi PNL ce mai e? De stânga?

Şi despre de moştenitori PCR vorbeşti? Nu e discursul ăsta complet desuet? Pe bune, hai să depăşim discursurile de la televizor.

Cât despre palma / pumnul dat puştiului, nu cred că are sens să discutăm. I-a dat una, asta e clar. Dar, să fim serioşi, nu-i mare lucru în comparaţie cu altele ale lui Băse.

Vă reamintesc, rapid:
- casa din Mihăileanu pe care şi-a dat-o pe când era primar al Bucureştiului;
- modul în care a fost aleasă pentru parlamentul european acea tâmpă - fata preşedintelui;
- tăierea salariilor bugetarilor, când s-ar fi putut tăia bugetele ministerelor cu 25 la sută; Această măsură a afectat nu doar milioane de oameni, ci şi economia în ansamblul ei.
- bătaia de joc faţă de profesori: ia salariul mărit, nu mai e salariul mărit!
- închiderea spitalelor din provincie şi subfinanţarea cronică a sistemului sanitar (aţi mai fost prin spitale în ultimii ani? Sunt jalnice...)
 

Asta, aşa, pe fugă... A dinamitat practic România, totul pentru că aşa a crezut el că e bine. Şi ce a crezut el a fost greşit.

Ce să-i faci? Ăsta-i privilegiul preşedintelui: când habar nu are ce face, milioane de oameni trag ponoasele...
Senior (11.9k puncte)
...