Tipărire
Categorie: Internet - gadgeturi - electronice
Accesări: 6703

Casti 7.1 Razer TiamatExistă un exces de căşti 7.1 cu sunet surround destinate jocurilor. Majoritatea însă îl simulează cu sunet surround virtual. Căştile 7.1 de la Razer Tiamat împing în interiorul craniului tău un sunet cu adevărat învăluitor, prin intermediul a 10 difuzoare discrete.

 

 

 

 

Razer Tiamat, primele căşti cu adevărat 7.1 destinate jocurilor, îţi bombardează timpanele cu 10 difuzoare discrete. Despre acestea, Razer spune că “sunt primele căști 7.1 destinate jocurilor cu sunet surround adevărat”. Fiecare cupă de ureche are câte 5 difuzoare, după cum puteți observa în diagrama de mai jos. Marea noutate e că sunetul pozițional este mai precis – evident, atunci când joci un joc care suportă sunet 7.1 – și scenariul ideal, când ești împușcat în fund, e că ai să auzi în care fesă a intrat glonțul.

 

 

5 difuzoare per casca

 

Merită asta 180 de dolari? Poate. Ai să primeşti o şansă să te decizi mai târziu în această toamnă.Articolul este traducerea Razer Tiamat: The First Legit 7.1 Surround Sound Gaming Headset Carpet Bombs Your Eardrums With 10 Discrete Drivers, publicat de Gizmodo.com.
Traducerea: Ioan Florea