Tipărire
Categorie: Internet - gadgeturi - electronice
Accesări: 5614

Fan FirefoxContinuăm seria de extensii pentru browserul nostru preferat, Firefox, de această dată prezentându-vă un foarte util instrument pentru fotografierea şi salvarea în format .png ori .jpeg a unei zone selectate de utilizator ori a unei pagini web, în integralitatea sa.

 

 

 

Descriere

Screen Capture Elite vă permite să salvaţi o pagină web în câteva secunde, ca imagine cu extensia .png ori .jpeg. În fapt, acest plugin vă oferă patru posibilităţi în ceea ce priveşte fotografierea ecranului:
:: puteţi fotografia tot ecranul;
:: puteţi fotografia toată pagina web;
:: puteţi fotografia toată zona vizibilă în browser a paginii web;
:: puteţi fotografia doar acea zonă a ecranului pe care o doriţi (de exemplu, o fotografie care nu poate fi salvată simplu, cu Save as, pentru că administratorul site-ului a implementat unele măsuri de protecţie pentru fotografii).

După ce instalaţi extensia, există posibilitatea ca butonul care indică prezenţa extensiei în browser să se afişeze în bara de jos (status bar - prestabilit) ori în bara de sus (navigation bar).

 

 

Scientia

 

Folosirea este foarte simplă în primele trei situaţii, când doar trebuie selectată opţiunea dorită şi se realizează automat salvarea imaginii dorite. În cea de-a patra situaţie, când doriţi fotografierea unei anumite zone a site-ului, aşa cum este prezentat în imaginea de mai sus, după activarea opţiunii dorite, se trece la selectarea zonei din pagina web, acţiune însoţită în mod automat de salvarea imaginii. Pentru mai multe detalii, descărcaţi şi instalaţi extensia.{jcomments on}

 

Link:

Screen Capture Elite

 

Modulul de comentarii de mai jos poate fi folosit, dar este încă în perioada de testare.
Se pot publica comentarii după înregistrare ori pur și simplu ca vizitator (fără nicio formalitate de înregistrare). Pt vizitatori comentariile sunt moderate, înainte de publicare.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
symbols left.
Ești „vizitator” ( ori Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”