Rețeaua de socializare LinkedIn a dezvăluit, marți, o versiune îmbunătățită a serviciului de mesagerie, abandonând precedentul design, nepopular, care semăna cu emailul, transmite Reuters.

 Compania a precizat că noul său instrument de comunicare seamănă cu o aplicație modernă de mesagerie și oferă utilizatorului posibilitatea de a trimite stickere, GIF-uri, dar și aceea de a atașa fotografii și documente. În plus, de acum încolo, utilizatorii pot trimite simultan un mesaj la un grup de contacte.Noul serviciu de mesagerie va fi lansat marți pentru vorbitorii de limba engleză care accesează LinkedIn via desktop sau prin aplicațiile Android și iOS.

Potrivit companiei, acest serviciu va fi disponibil și vorbitorilor de alte limbi, în următoarele săptămâni.

Conform datelor agenției de marketing online Today's, LinkedIn are peste 1,7 milioane de utilizatori în România. La nivel mondial, această rețea are peste 259 de milioane de utilizatori, care pot reprezenta o potențială conexiune pentru extinderea afacerii și în alte regiuni.Articol preluat de pe AGERPRES/(AS — autor: Constantin Balaban, editor: Oana Tilică)


Dacă găsiţi scientia.ro util, sprijiniţi-ne cu o donaţie.


PayPal ()
CoinGate Payment ButtonCriptomonedă
Susţine-ne pe Patreon!