Facebook lucrează în secret la un nou site, "Facebook at work", care le va permite utilizatorilor să vorbească cu colegii de serviciu, să menţină contacte cu diverşi profesionişti şi să colaboreze la întocmirea unor materiale.Facebook a raportat luna trecută o dublare a profitului, la 802 milioane dolari, dar a suferit o uşoară lovitură după dezvăluirea planurilor de a investi masiv în noi proiecte.

 

 "Continuăm să ne pregătim pentru viitor, investind masiv, conectând pe toţi cu toţi, înţelegând lumea şi creând generaţiile următoare de platforme informatice. Avem un drum lung în faţă.", a afirmat fondatorul şi şeful Facebook, Mark Zuckerberg.

Facebook, care are 1,35 miliarde de utilizatori pe lună, a fost înfiinţat în anul 2004 de Zuckerberg, împreună cu unii colegi de la Universitatea Harvard, aceştia dorind să înfiinţeze un site care să permită socializarea între studenţi.

Site-ul caută mereu să-şi extindă oferta, de curând oferind o aplicaţie ce permite conversaţia anonimă, în "camere virtuale", asemănător celor din zilele de început ale Internetului.

De asemenea, Facebook testează o opţiune care va permite utilizatorilor săi să efectueze cumpărături prin simpla apăsare a butonului "BUY".

Traducere după Facebook preparing new website, cu acordul editorului


Dacă găsiţi scientia.ro util, sprijiniţi-ne cu o donaţie.


PayPal ()
Susţine-ne pe Patreon!


Contact
| T&C | © 2020 Scientia.ro