Google TranslateDacă sunteţi unul dintre utilizatorii serviciului de traducere de pagini web, texte ori documente pus la dispoziţie online de Google la această adresă, e bine de ştiut că acest serviciu are începând de ieri câteva facilităţi noi. De pildă, vechiul buton prin apăsarea căruia începea procesul de traducere a textului ori paginii dorite a dispărut, traducerea făcându-se acum în timp real, în paralel cu introducerea textului de tradus. Mai mult, puteţi deprinde pronunţia unor cuvinte în limbi scrise folosind caractere non-latineşti, cum este chineza, chiar dacă nu recunoaşteţi niciuna dintre ideogramele alfabetului chinez. Opţiunea se activează din butonul "Afişaţi romanizarea".

 

Google a introdus şi facilitatea de "text-to-speech" cu ajutorul căreia puteţi deprinde pronunţia cuvintelor din limba în care traduceţi un text folosind "Google Translate".

Iată mai jos şi o scurtă prezentare video a noilor facilităţi oferite de serviciul de traducere online al Google:

 

Sursa: AICI.

 

Puteți comenta folosind contul de pe site, de FB, Twitter sau Google ori ca vizitator (fără înregistrare). Pt vizitatori comentariile sunt moderate (aprobate de admin).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Loghează-te ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 


OK, conținutul site-ului a fost și va rămâne gratuit,
dar chiar ne-ar ajuta dacă ne-ai sprijini cu
o donaţie.


PayPal ()


Contact
| T&C | © 2020 Scientia.ro