Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

5 plusuri 1 minus
811 vizualizari
Novice (245 puncte) in categoria Psihologie - Filozofie

6 Raspunsuri

5 plusuri 3 minusuri
dupa parerea mea, singura explicatie pentru momentul respectiv este faptul ca a fost    doar un spectacol regizat de dragul divertismentului!
Novice (236 puncte)
0 0
Am urmarit aceeasi emisiune, dar la nemti. Acolo se face show de dragul divertismentului, insa pe bune! Un spectacol de o super-calitate atat sonora, cat si vizuala.
Doar noi trisam si punem pe podium un alt trisor! Noi ne laudam cu un circant!

Nemtii ii voteaza numai pe cei care traiesc in tzara lor si le vorbesc limba. Mi se pare corect.

Locul intai l-a luat un sud-american stabilit la ei de cativa ani si care vorbea cursiv germana.

(asteptati sa treaca publicitatea)

http://www.clipfish.de/special/supertalent/video/3712700/leo-rojas-im-supertalent-finale-2011/

Printre concurenti a fost si Desire Cavaldo, o diva italiana, cu o voce absolut magnifica! As fi jurat ca ia premiul cel mare, dar nu l-a luat nici pe cel mai mic!

http://www.clipfish.de/special/supertalent/video/3706280/desire-capaldo-singt-somewhere-im-supertalent-halbfinale/

http://www.clipfish.de/special/supertalent/video/3712708/desire-capaldo-im-supertalent-finale/

Daca romanii s-ar uita si la concursurile altor tzari, nu ar da doi bani pe pseudo-showul romanesc.
5 plusuri 2 minusuri
eu il admir pe castigator nu pentru numerele lui de iluzionism, ci pentru modul cum a reusit sa prosteasca o tara intreaga

la fel cum am respect pentru S.O. Vântu că a dat ţeapă unei ţări intregi cu fni
Junior (1.1k puncte)
0 0
:)) bine punctat!
4 plusuri 0 minusuri
Spatele plicului albastru era decupat, de aceea nici nu l-a aratat decat cu partea din fatza, cu nasturasii.

Atunci cand l-a luat de pe masa adusa din culise, de dedesubtul ei a tras si plicul mai mic, maro, ce era lipit sub tablie si pe care l-a introdus in cel albastru prin partea decupata din spate.

A tras frumos de atza, l-a desfacut si l-a scos, avand mereu grija ca plicul albastru sa stea mereu cu partea din fatza catre camera. Intr-un anumit moment, cand l-a luat de pe masa, a fost ajutat si de camera.

I-am urmarit miscarile si siguranta mainilor si m-am intrebat cat o fi exersat ca sa capete o asemenea siguranta in fatza atator spectatori? Astfel de persoane, cu un astfel de sange rece... eu una nu as vrea sa intalnesc.
Junior (403 puncte)
7 plusuri 0 minusuri

Oh, s-a explicat si totul e banal. Puteti sa va uitati pe inregistrarea emisiunii.

Gog a intrat si a prezentat o servieta. A intrebat juriul ce crede ca e in  servieta iar acestia au dat raspunsurile. In acest timp un asistent al lui Gog din culise a notat raspunsurile juriului si le-a pus intr-un plic.

Gog a mers mai departe cu oprirea batailor inimii. Cand a terminat, doctorii au iesit si a urmat cel mai important moment: Asistentul lui Gog a intrat aducand o masuta cu tablie alba cu un singur picior. Tablia mesei are un locas in care se afla plicul cu raspunsurile scrise de asistent.

Gog ia servieta, scoate din ea un plic mai mare deja existent acolo si il pune pe masa peste plicul deja existent in locasul ascuns. El a pus plicul pe masa pentru a arata ca buzunarele servietei ca sunt goale. Apoi lasa servieta, ia plicul mai mare de pe masa, insa, in realitate baga mana si ia ambele plicuri. Ne prezinta "plicul" doar pe o parte si ne arata cum scoate din el celalalt plicul mai mic cu raspunsurile asistentului (de fapt il scoate de sub plicul mare) ...

 

Asta imi aduce aminte de numarul de magie pe care il faceam surorii:

O puneam sa aleaga un nr. intre 1 si 4 Ea alegea sa zicem 2. Atunci eu ii spuneam sa caute sub perna. Acolo gasea o hartiuta pe care scria "stiam ca o sa alegi nr. 2".

Explicatia? Daca ar fi ales nr 3 o puneam sa caute in sertarul biroului si acolo gasea o hartiuta cu nr.3, si tot asa :)))

Toate numerele de magie au explicatii surprinzator de banale.

Experimentat (3.6k puncte)
5 plusuri 1 minus

Salut, citeste putin aici:

http://www.scribd.com/doc/93296182/Cristian-Gog-explicatia-trucului-din-finala-Romanii-au-talent

Iar pentru "oprirea" inimii, cauta pe youtube heart beat trick.

El a spus ca in mare parte trucurile le-a invatat de pe internet. Pentru mine Gog este o caricatura. De ce zic asta? Din simplul motiv ca sunt iluzionisti mult mai buni decat el, iluzionisti care si-au dedicat ani din viata sa isi perfectioneze tehnicile. Adevaratii iluzionisti se nasc din acei oameni care participa la cursuri dedicate acestui scop, sau mai mult, oameni care au terminat Academia de Arta si Magie din SUA. Fara suparare, dar ce face pustiul nostru poate face oricine in cateva saptamani de antrenamente... fara indicatii de la experti, ci doar vizionand video-uri de profil pe internet.

Junior (1.2k puncte)
1 plus 0 minusuri
Salut.

PROSTEALA PE FATA iar cei de acasa au dat voturi cu nemiluita pentru ceva simplu.Adevaratul castigator al concursului ar fi trebuit sa fie baiatul din Maramures Vasilica.pa
Junior (435 puncte)
...