salut!
alexandru nu am nimic personal cu distinsii dar ma deranjeaza situatia. vin doi pusti cu aere de vedeta ( participanti pe la olimpiade nationale) dar cu rezultate egale cu zero ( printesa 3 si geniul 6) si explica "prostimii" de unde sa invete.
Toţi puştii au aere de vedetă

. Am trecut cu toţii prin etapa asta. O să le treacă aerele după primii doi ani de facultate; dacă nu, după primii doi ani de muncă, exceptând cazul în care se fac profesori. Dacă scopul tău e să le scoţi aerele din cap, mai bine o laşi baltă de pe acum, până nu fac 17-18 ani măcar e fără speranţă

.
evident ca nici nu infirma ca nu ai putea face performanta. dar sa strigi in gura mare ca nenitescu e depasit trebuie sa ai niste argumente solide.
Vezi mai sus. Când eram de vârsta lor şi eu eram de părere că Shockley a fost un imbecil, că trebuie să fii retardat ca să mai foloseşti tranzistori bipolari sau că programatorii adevăraţi nu folosesc niciodată Pascal. Vine cu vârsta şi dacă te laşi prins în discuţii de nivelul ăsta, toată lumea are de pierdut.
apoi tery-cane se autosesizeaza despre subiect. cu o directa de dreapta adeministratorul o face praf sustinand ca a plagiat si a copiat fara drepuri de autor texte. ridicol. domnule administrator daca ai vedea CV-ul acestei persoane ti-ai mai revizui cuvintele si pe 90% le-ai inghiti din nou.
CV-ul lui tery-cane e una, regulile asumate de comunitatea asta sunt alta. Atâta vreme cât unul din lucrurile asumate de majoritatea celor care ne mai facem veacul pe aici este acela de a educa publicul larg cu intoleranţa vis-a-vis de plagiat, una din reguli este să specifici mereu ce iei şi de unde. Sigur că e câteodată pedant dar e una din reguli şi nu văd de ce ar trebui făcute excepţii pe bază de CV.
am 4 probleme formulate asa in 5 minute la care nu raspunde nimeni. motivul au fost jigniti. chgiar tine? e in natura omului sa demonstreze ca stie.
Tu n-ai avut niciodată în facultate un profesor care avea un curs interesant, aşa, dar pe care nu puteai să-l suporţi

?