Electron, nu mă mai ameninţa cu banarea, că eşti ridicol. Ştiu că asta urmăreşti demult pentru că-ţi sunt incomod.
Cu asta ai intrecut masura.
Tu îmi ceri mie să demonstrez absolut tot ceea ce tu doar afirmi că nu am demonstrat, de parcă afirmaţiile tale sunt demonstrate implicit.
Abel, daca tu faci o afirmatie cum ca ai facut o demonstratie, si eu afirm ca nu ai facut-o, ceea ce spun eu nu este o demonstratie, si nici nu se vrea a fi. Incapacitatea ta de a arata demonstratia din afirmatia ta e cea care arata daca am dreptate sau nu. Deci, faci comparatii complet aiurea.
Şi eu te pot face mincinos în fiecare post în care spui că nu am demonstrat ceva, deşi tu nu ai înţeles demonstraţia.
Bineinteles ca poti, dar ai gresi foarte tare. Daca eu spun ca nu ai demonstrat ceva, si tu spui ca ai facut-o dar nu am inteles eu (exact situatia de fata), atunci raspunsul tau trebuie sa fie foarte simplu: sa indici unde ai facut acea demonstratie. Exact asta ti-am cerut, si asta vad ca nu poti sa faci. Cu asta se demonstreaza ca ma defaimezi pe mine, cum ca nu intelg demonstratiile tale, desi acele demonstratii nu le poti indica. Asta este o tactica ce nu iti merge pe acest forum. Dupa sandokhan, vii tu acum sa fii nesimtit?
Sau la administratori nu se aplică aceleaşi reguli de conduită corectă ca şi pentru simpli utilizatori?
Aceasta intrebare nu isi are locul. Ar trebui sa stii care e diferenta dintre un administrator si un simplu utilizator. Iar daca tu gasesti pe undeva ca un administrator a incalcat regulile de conduita impuse pe forum, nu ai altceva de facut decat sa atragi atentia celorlalti administratori ca sa ia masurile de rigoare. Nu degeaba este un grup de 3 administratori aici.
Cât despre inerţia la rotaţie, tot n-ai demonstrat că există într-o manieră în care şi eu să pot demonstra că există inerţie la precesie.
Pai tocmai asta spun si eu, ca tu nu poti demonstra ca exista fabulatia ta asa cum se demonstreaza (stiintific) faptul ca exista inertie la rotatie, deoarece ce spui tu e o simpla fabulatie.
Astept in continuare sa faci demonstratia teoretica analoaga celei de pe Wikipedia indicata de mine (acesta e un criteriu stiintific, nu l-am invetat eu doar ca sa-ti pun bete in roate), si sa-mi indici cum se demonstreaza teoretic, "corect" dupa standardele tale, ca ceva exista.
În rest, revezi începutul topicului, ca să vezi că eu am dat definiţiile şi m-am exprimat destul de riguros.
Ca sa vezi, tactici a la sandokhan. Am cerut exact demonstratia, nu me intereseaza sa parcurg iar aberatiile tale nesfarsite din acest topic. O demonstratie clara de la A la Z, asa cum se face stiintific. Eu afirm ca nu ai facut asa ceva pana acum, si ca atare nu ai facut o demonstratie (valabila) pe care eu sa nu o fi inteles, si daca nu indici unde ai facut-o, esti pasibil de pedeapsa pentru minciuna pe forum.
e-