Nu te mai obosi, că nu citesc astfel de mesaje!
Cine te-a prostit zicandu-ti ca eu le scriu ca sa le citesti tu? Am observat ca in momentul in care primesti intrebari incomode la obiect le consideri neinteresante. Ca atare nu mai astept raspunsuri coerente de la tine.
Cu fiecare mesaj pe care-l scrii si refuzi sa raspunzi la intrebarile pertinente adresate, dovedesti ca nu te intereseaza stiinta, ca esti cel mult un sarlatan.
Învaţă să vorbeşti şi mai vedem...
Tu invata sa nu-ti mai bati joc de acest forum si mai vedem...
Sper că oameni cu scaun la cap o să-ţi atragă atenţia asupra faptului că exagerezi.
In mod ironic, si eu sper acelasi lucru in ceea ce te priveste.
Ai zis că dacă vă dau postulatele veţi încerca să le stoarceţi să vedeţi ce pot da ele.
Da, dar nu ne-ai dat postulatele. Ce mai astepti?
Poate că nu e bună nici forma nouă a postulatului. Poate n-am reuşit să-i dau forma pe care o doream.
Pai tocmai de aceea iti cerem postulatele "in forma buna", pentru ca ce ai postat pana acum e doar pseudostiinta irelevanta. Adica, ai prezentat doar erorile tale, nu ceva demn de luat in seama din "fizica elicoidala". Cate invitatii speciale ai nevoie ca sa prezinti ceva relevant?
Am menţionat că teoria e în studiu.
Ai uitat sa mentionezi acest lucru. Ai spus "nu este complet elaborată, aşa cum nu este nici o teorie cunoscută". Adica o compari cu teoriile cunoscute, care au macar postulatele definte. Acum o dai la intors, adica minti.
Te lauzi ca ai trimis "fizica elicoidala" la nu stiu cate adrese, dar ca nu ti se raspunde, probabil, deduc eu, pantru ca esti marginalizat pe nedrept de comunitatea stiintifica. Ai trimis o teorie care nu are formulate nici macar postulatele? Pai chiar nu ti-e rusine sa vii cu astfel de povesti pe aici?
De aceea, e mai important ce spun pe lângă postulate, iar postulatele trebuie formulate în aşa fel încât să exprime ceea ce vreau să spun. Este mai important ce vreau să spun decât ce spun.
Abel Cavasi, trebuie sa intelegi, tu si ceilalti propagatori de pseudostiinta, ca nimeni nu are (adica nu e datoria nimanui sa aiba) puteri supranaturale sa-ti citeasca tie gandurile ne-exprimate. Noi putem analiza doar ceea ce exprimi. Iar pana acum prezinti pe forum doar erori de logica si niste elucubratii complet irelevante.
Daca era vorba sa te ajutam noi sa-ti dezvolti aceasta teorie care nu e clara nici macar pentru tine, trebuia sa o spui clar de la inceput. Iar cei care vor sa-si asocieze numele cu al tau intr-un astfel de demers, ar sarii pe tine sa te ia in brate. Dar atitudinea ta de om de pseudostiinta, care minte ca are o teorie care explica niste chestii faine de tot ("axa diavolului" - mai suna si bine!), in vreme ce teoria e in lucru si nu explica absolut nimic pana acum (nu, Abel Cavasi, elucubratiile tale nu sunt echivalente cu explicatiile vreunei teorii), nu prea conduce la colaborare, ci cel mult la ridicol. Faci varza din Fizica si din orice teorie care-ti pica in mana, nu accepti corecturile, sfidezi interlocutorii cu glume de doi bani si mai ai pretentia sa-ti accept comportarea pe forum?
e-