NurAID IINurAiD II este un tratament pe bază de extracte naturale din plante care permite pacienţilor care au suferit un AVC să amplifice şi să accelereze recuperarea. Acesta creşte şansele pacienţilor de a-şi regăsi autonomia şi de a-şi recăpăta funcţiile motorii şi senzoriale.

 

 


NurAiD II este un complement alimentar activator al recuperării. Studiile clinice sugerează utilizarea NurAiD II până la 6 luni după apariţia unui AVC (accident vascular cerebral). Datele farmacologice sugerează începerea tratamentului cu NurAiD II cât mai curând posibil după apariţia unui AVC ischemic şi după stabilizarea pacientului în urma unui AVC hemoragic.

NurAiD II acţionează prin stimularea secreţiei de BNDF (Brain-Derived Neurotrophic Factor) care acţionează asupra unor neuroni de la nivelul sistemului nervos central şi periferic ajutând la supravieţuirea celulelor nervoase existente, încurajând totodată creşterea şi diferenţierea noilor sinapse şi a noilor neuroni. În acelaşi timp NurAiD II stimulează proliferarea precursorilor neuronali şi maturarea lor.

Potrivit studiilor, există de 2,4 ori mai multe şanse de recuperare a autonomiei, reducerea cu 70% a deficitelor motorii legate de AVC şi o majorare a recuperării viziunii şi limbajului.

NurAiD II este un tratament natural compus din 9 ingrediente naturale de origine vegetală: rădăcină de astragalus, rădăcină de salvie, rădăcină de bujor, rizom de leuştean, rădăcină de angelica sinensis de China, şofrănel, rădăcină de polygala, rizom de iarbă dulce şi piersică.

Până în prezent nu există contraindicaţii pentru acest tratament şi nici nu există studii clinice cu privire la potenţialele efecte asupra copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Au fost raportate câteva căzui rare de dureri de cap, greaţă şi vărsături, tranzitorii şi moderate. Din fericite NurAiD II nu afectează funcţiile renale, hepatice, hematologice ori cardiace şi nu au fost descoperite interacţiuni medicamentoase.

Costul tratamentului cu NurAiD II se ridică la 557 de euro pe luna de tratament, iar pentru cele trei luni (atât cât este recomandat tratamentul) la 1671 de euro, ceea ce înseamnă un cost zilnic de 18 euro.

Statutul de complement alimentar a fost atribuit acestui produs datorită faptului că reprezintă un melanj de extracte naturale, deci un număr important de substanţe active necorespunzând unui medicament.

Preţul ridicat al NurAiD II este explicat prin complexitatea procedeului de extracţie a substanţelor naturale active, cât şi prin intermediul cercetărilor ştiinţifice şi clinice care au dus la validarea acestuia.

Mai multe informaţii pe site-ul produsului: www.nuraid.com.

P.S. Nu există nicio formă de colaborare între autorul articolului şi laboratoarele Moleac.


Bibliografie:
pubmedcentralcanada.ca/pmcc/articles/PMC3138057/
stroke.ahajournals.org/content/40/3/859
www.nuraid.com/upload/Kavian%20Ghandehari%20418-422(2).pdf
www.neuroaid.com/publications/NeuroAiD%20in%20Stroke%20Recovery_European%20Neurology2008.pdf
pubmedcentralcanada.ca/pmcc/articles/PMC3532866/

Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.