Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
8.5k vizualizari
O întrebare fără răspuns din vechiul QA...
(25 puncte) in categoria Internet
0 0
Eu am parolă la toate ruterele wireless, deci nu se pune problema să aflu dacă le folosește cineva, pentru că știu deja că nu le folosește nimeni. Ce rost ar avea să le lași fără parolă și apoi să te îngrijorezi că abuzează cineva de ele?

2 Raspunsuri

0 plusuri 1 minus
In principiu da, dar depinde si de ce functii ofera routerul. Cele noi cam toate fac log-uri sau ofera status-uri care dau informatii despre clinetii conectati la punctul de acces (IP-ul, daca foloseste functia DHCP; MAC-ul placii de retea conectate).

Consultati ghidul de utilizare sau, daca nu sunteti lamuriti, cautati pe internet informatii concrete suplimentare (formumuri) despre modelul de ruter din dotare.
Experimentat (3.1k puncte)
1 plus 1 minus

de pe calculatorul care a fost configurat rooterul, se acceseaza prin orice browser web de exemplu http://192.168.1.1/  (adresa este scrisa pe spatele routerului) , se introduce userul si parola  (standard este admin, admin) si dupa ce l-ai accesat in stanga iti va aparea un meniu unde ai si statistici, unde poti vede ip-urile conectate in acel moment la routerul tau. Daca vezi mai mult de 1 insemana ca sunt si altii conectati.

Senior (6.9k puncte)
...