Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

3 plusuri 0 minusuri
1.2k vizualizari
Automatica sau manuala?Pe benzina sau pe motorina?
Junior (435 puncte) in categoria Auto - Moto

2 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Cea mai potrivita masina pentru un incepator este masina instructorului :))

In Europa suntem obisnuiti cu cutiile manuale, abia de cativa ani au inceput sa ne invadeze si cele automate. In SUA, in schimb, un procent destul de mic de soferi stiu sa foloseasca masini cu cutii manuale. La urma urmei depinde ce masina urmeaza sa ai.

Benzina sau motorina nu conteaza in aceasta problema.

Totusi, pentru un incepator sunt lucruri mult mai importante pe care trebuie sa le acumuleze: reflexe, comenzi, reguli, semne si de ce nu respect, responsabilitate.

Sa nu uitam ca o masina poate ucide, atat pe cel care o conduce cat si pe altii. Prefera incepatorii ...
Experimentat (3.6k puncte)
0 0
Aici în Japonia practic toată lumea are mașini AT, numai pe la maniacii care cumpără mașini de import mai vezi cîte o mașină MT. Dintre cunoscuții mei nu are nimeni. Eu nu știu să conduc decît AT și nu am nici o problemă: mașina mea e AT, ale prietenilor sînt AT, cele de închiriat sînt AT, ba chiar și minicamioanele papuc pe care ți le împrumută magazinele cînd cumperi ceva mare sînt tot AT.
0 0
nu te poti numi sofer daca nu ai condus o dacie :)) Daca ai norocul sa mergi pe una vei putea merge pe toate fara probleme.
2 plusuri 0 minusuri
Salut, pt incepatori este recomandata o masina cu cutie de viteze manuala pentru a te obisnui cu masina, asa o vei simti mai bine... una e sa rezolvi o problema singur si alta e sa o continui de la jumatate. Carburantul nu este important, poti la fel de bine sa mergi si pe o masina pe benzina dar si pe motorina, chiar nu are importanta.
Junior (1.2k puncte)
...