Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

4 plusuri 2 minusuri
682 vizualizari
Zona 51 este cea mai secreta baza a armatei Americane.Este baza militara despre care guvernul SUA nu vrea sa discute.E atat de secreta incat chiar si finantarea se face fara CONTROLUL CONGRESULUI SUA.Accesul este interzis iar baza e pazita aerian cat si terestru.Ce credeti ca ascund Americanii acolo de e totul tinut extrem de secret?
Junior (435 puncte) in categoria Diverse
0 0
Te-ai chinuit şi ai scris textul fără greşeli majore. Asta înseamnă că de data asta i-ai respectat pe cititorii site-ului. Ai un vot pozitiv de la mine.
0 0
Si de la mine. O intrebare foarte buna si o formulare foarte buna.
0 0
Daca am auzit toti dea ea nu este cea mai secreta.
Baze si orase subterane exista pe tot globul, nu ar fi o noutate doar se sapa necontenit. Ceea ce ascund cred ca trece de limitele acceptate si indiferent de raspuns cei care intrevad ceva suspicios sunt usor stigmatizati...
PS: Daca vrei ceva interesant cauta despre aeroportul din Denver.

4 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
E o zona unde se testeaza tehnologii militare. De curand a fost un documentar pe Discovery sau Nat. Geographic unde un angajat iesit la pensie dadea exemple cu ce se facea pe acolo:

- cand au capturat un MIG rusesc, acolo l-au dezmembrat ca sa vada cum l-au construit rusii, apoi l-au refacut la loc si au zburat cu el;

- acolo au testat vehiculul ala cu roti care l-au trimis pe luna;

etc.

La final angajatul a mentionat ca a spus doar cam 5% din ce se intampla acolo.
Experimentat (3.6k puncte)
1 plus 2 minusuri

Acolo s-au făcut şi probabil încă se fac cercetări tehnologice secrete. Nu doar americanii au asemenea zone, ci şi ruşii, chinezii, evreii etc, dar filmele americane sunt toată ziua pe posturile noastre TV. Cred că mulţi români ştiu mai bine istoria Americii, decât pe cea a României, din cauza acestor filme.

Cu siguranţă nu sunt ţinuţi prizonieri extratereştri şi nici nu există farfurii zburătoare venite din cer. S-ar fi aflat până acum. Mulţi dintre cei care au lucrat în zona 51 au dat interviuri despre ce au făcut acolo, pentru că informaţiile, în parte, au devenit neclasificate,odată cu trecerea anilor.

E foarte greu să mai ţii secrete astăzi, pentru tehnologia permite oricui să difuzeze informaţii către public, instantaneu. Oriunde sunt oameni - sunt şi opinii diverse. Să crezi că poţi controla sute ori mii de persoane total, să gândească cum vrei tu, guvern - este o inepţie.

Gândiţi-vă la cazul WikiLeaks. Este o mare lecţie privind "subteranele" politicii americane. Pentru un cititor avizat, nu a fost decât confirmarea a ceea ce ştia privind acţiunile americane în lume.

Senior (11.9k puncte)
0 0
"S-ar fi aflat până acum." Adevarat, ignoranta nu ajuta...
Indiferent de informatiile difuzate, daca spalarea pe creier e in practica, si disidenta cognitiva isi face efectul.
Vezi cum sta treaba cu manipularea intrucat nu trebuie sa fii geniu s-o constientizezi.
Apropo, wikileaks isi are scopul bine definit in plan...
0 0
Iahim, tu care nu trăieşti în realitate, ar fi trebuit să poţi debita mai multe la o atare întrebare. De pildă, ai putea să ne spui ce scrie în acel "plan". Sunt sigur că l-ai citit. Poate-l şi comercializezi. Ce dracu, faci şi tu un ban cinstit.
3 plusuri 2 minusuri
nush ce sa zic, mi se pare ciudata intrebarea.

Zona 51 nu este o zona secreta. E cea mai mediatizata zona din lume, chiar si un copil de 5 ani stie de ea. Poate fi vizibila in detaliu de pe google earth. deci nu e nicio branza.  Sunt destule zone secrete in lume de care nu ai auzit si nu o sa auzi niciodata.

Zona 51 este doar o baza unde se testeaza prototipuri de avioane, atata tot.  Fiind avioane experimentale si de inalta tehnologie, zona este pazita foarte bine si accesul este interzis pe o raza de 40 km. Oricine  in afara razei respective are voie sa faca poze. Sunt si documentare in care faimosi fotografi excentrici au fost cu aparate foto foarte performante si au facut poze de la 40 km distanta. Nimeni nu le-a facut nimic atata timp cat nu au incalcat perimetrul restrictionat.

 

Deci concluzia e ca nu e cea mai secreta, americanii nu tin nimic ascuns acolo, este doar o inchipuire a conspirationistilor. Daca Americanii ar vrea sa tina ascunsi extraterestrii si alte prostii ar faceo in alte baze intradevar secrete, nu intr-un pamflet de baza secreta  numita area 51.
Senior (6.9k puncte)
0 0
Mi-a plăcut punctul de vedere. Cam aşa e, zona 51 e cam răsuflată, e în folclor de atâta vreme.
3 plusuri 5 minusuri
In area 51 traieste Elvis Presley de asta e asa secreta.
0 0
Si Michael Jackson :))
0 0
si 2pac shakur :))
0 0
Şi Harap-Alb :))
0 0
si Jimmy Hoffa :))
...