Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

4 plusuri 0 minusuri
987 vizualizari

In categoria "Stiati ca ?": (vad ca nu se afiseaza corect categoria..)

Anul acesta aniversam 133 de la nasterea marelui Einstein (si apropo: de mic a fost neobisnuit de inteligent, este o legenda urbana faptul ca ar fi fost slab la carte).

Iata aici o demonstratie a relativitatii timpului (acum este cu pisici, nu cu pitici :))

http://www.newscientist.com/blogs/nstv/2012/03/one-minute-physics-why-einstein-rotated-time.html

Senior (8.7k puncte) in categoria Stiati ca?-Fizica
0 0
Categoria se afişează corect, doar că este vorba de subcategoria Fizică de la secţiunea "Ştiaţi că".
E drept că software-ul ar putea fi optimizat în acest sens.
0 0
Nu mai există filmuleţul pe net.
Despre ce e vorba aici?

1 Raspuns

0 plusuri 1 minus
Salut,tot respectul ptr cei 133 de ani de la nasterea,, fenomenului,,-- pe langa inteligenta pe care o avea Albert Einstein nu numai ca era ,,AS,,in teorii,dar avea si darul de a explica mult mai multe in contextul acestora -- Timpul psihologic nu este la fel de obiectiv ca timpul fizic..

  Albert Einstein spunea ca,,o ora petrecuta in compania unei fete dragute,trece mai repede decat o ora petrecuta pe scaunul unui dentist,,sau,... daca imi dati voie( petrecuta mergand pe un drum prafuit la o temperatura caniculara)

 Teoria s,ar confirma intr,un mod extrem de convingator daca am detine ,,evident,,o tehnologie cu care am putea ,,depasii,,viteza luminii(300 000Km\s)...lucru care cert astazi este ,,irezistibil,,fiind de domeniul teoretic sau de ce nu de domeniul S.F.

  Ipotetic vb daca am atinge aceasta,, performanta,,consecintele ar fi aproape de ,,paranormal,, de ex--am calatorii cu o nava spatiala dimp de 2 ani pana la cea mai apropiata stea,urmand ca apoi sa ne reintoarcep pe Terra,unde am gasii pe cei apropiati si nu numai mai batranii cu 14 ani decat i,am lasat..
Junior (1.4k puncte)
...