Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
1.9k vizualizari

Concret, m-ar interesa un soft de monitorizare a temperaturii pentru un laptop. Stiu, gasesc pe Google, dar m-ar interesa ceva sugestii de la cei care au folosit ori folosesc asa ceva. Laptopul meu, un HP Pavilion dv6000 se cam incalzeste.

Senior (11.9k puncte) in categoria Tehnologia Informatiei

4 Raspunsuri

1 plus 1 minus
Eu il folosesc pe cel care l-am primit cu calculatorul, nu e chiar mare filozofie sa afisezi temperatura :)
Experimentat (3.5k puncte)
2 plusuri 0 minusuri

Mobmeter.exe

Software-ul doar iti masoara temperatura, nu ti-o si scade. Pt asta eu folosesc un suport de laptop care are niste cool-ere. Am tot HP.

Experimentat (3.6k puncte)
1 plus 0 minusuri

Si eu am HP. Folosesc programul SpeedFan. Iti da temperatura hardului, a placii grafice (care e componenta cu probleme la multe modele HP, scot o gramada de bani pe povestea asta service-urile de laptopuri. Ultimul la care am fost avea pretul afisat la loc vizibil pe o coala A4 pentru arderea placii grafice: 250 lei.

Dar eu am alta intrebare, lagata de curatarea de praf a laptopului, pe care o sa pun imediat....

A, raspunsul lui 93 e neserios. Intrebarea nu era daca e mare filozofie sa afisezi temperatura. Sunt multe softuri cu multe optiuni. Experienta fiecaruia chiar conteaza. Asa cred.

Junior (546 puncte)
Cum sa-ti cureti laptopul de praf fara a-l desface?
0 0
ma refeream la faptul ca mai toate programele de acest fel fac exact acelasi lucru, doar cu o interfata diferita. Ce conteaza care program e?
1 plus 0 minusuri
daca se incalzeste pune-l pe un suport. ventilatorul trebuie sa aiba spatiu de unde sa traga aer. daca laptopul e lipit de masă, nu va avea de unde sa traga aer si se va incalzi rapid.
Junior (1.1k puncte)
...