Bine aţi venit pe Scientia QA!
Pentru a putea publica întrebări şi răspunsuri, trebuie să vă înregistraţi.
Atenţie! Este posibil ca e-mailul de confirmare a înregistrării să intre în Spam.
  • Inregistrare
Pune o întrebare

Newsletter


3,396 intrebari

6,605 raspunsuri

15,061 comentarii

2,149 utilizatori

Se vand produse tahionice false de catre sarlatani ?

0 plusuri 0 minusuri
367 vizualizari
Dupa ce am citit o disputa apriga pe forumul dvs. am realizat ca daca as dori vreodata sa imi cumpar asemenea produse, pot da de un sarlatan care sa ma pacaleasca ?

As dori lamuriri si cazuri cu oameni fericiti, dar si cu oameni pacaliti.

 

Multumesc frumos !
a intrebat Adrian Neagu Novice (110 puncte) Nov 17, 2015 in categoria Terra-Univers
Până la a afla dacă unii șarlatani vând produse tahionice false ar fi interesant de știut cum arată produsele tahionice autentice, ca să putem face deosebirea.

Cei care le vand ar putea fi fericiti ca le merge.smiley

mai bine folosesti banii pe antioxidanti , laptisor de matca, quinoa (reduce riscul de cancer) sau ulei de nuca, ulei de argan, ulei de germen de grau, ulei de catina etc.

1 Raspuns

5 plusuri 0 minusuri
Nu există tahioni decît ca particule ipotetice, cu care deci nu poți face decît calcule. În prezent nu se cunoaște nici un fenomen în care materia, energia sau informația să depășească viteza luminii.

Ca urmare nu există produse tahionice. Dacă încearcă cineva să vă vîndă un produs „tahionic”, atunci în mod garantat este o înșelătorie.

Pe de altă parte poți să fii și păcălit și fericit în același timp. De exemplu, „medicamentele” homeopatice te pot vindeca uneori, prin puterea efectului placebo, deși preparatul e doar zahăr simplu sau apă chioară, fără să conțină vreo substanță activă. Astfel „medicul” homeopat îl păcălește pe pacient, dar pacientul e fericit. La fel se poate întîmpla și cu un produs „tahionic”: ai impresia că face ce trebuie și ești mulțumit, dar el n-are de fapt nimic tahionic.
a raspuns AdiJapan Senior (11,791 puncte) Nov 18, 2015
editat de AdiJapan Nov 18, 2015

...