Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
957 vizualizari

Am interdicţie pe un site la care mi-am adus o contribuţie enormă şi foarte apreciată de users, dar nu şi de adminstratorii lui (cică sînt agresivă, recalcitrantă, etc., nu mai traduc toate acuzaţiile nefondate pe care efectiv nu am cum să le demontez). Am încercat să-l accesez de pe trei IP-uri, am fost blocată instantaneu pentru că le folosisem anterior, bănuiesc. Folosind un VPN m-am conectat. Cum pot să descarc tot site-ul, cu toate paginile care le conţine ? Precizez că este un site de şah şi, deşi este enorm, pot să-l stochez, nu am nevoie şi de aplicaţiile care sînt necesare unui asemenea gen de site, doar de ceea ce este public. Ce aplicaţii există pentru acest lucru şi pentru că durează destul de mult  o asemenea posibilă descărcare, pot fi depistată sau administratorii cred că este vorba doar de traficul obişnuit?  Nu este absolut nimic ilegal în descărcarea unui site, pentru că este public.

Senior (5.0k puncte) in categoria Internet
1 0

Poţi să descarci tot site-ul cu toate paginile pe care le conţine, folosind un program cum ar fi spre exemplu offline explorer. (Evident se descarcă doar partea vizibilă, ceea ce se afişează ca informaţie publică, text, poze, etc., codul limbajului de programare de la baza site-ului nu poate fi accesat niciodată prea uşor şi cu siguranţă nu în mod legal.) Am făcut această paranteză pentru a fi clar acest aspect al limitelor ce se impun. Programul pe care îl foloseşti îţi copiază practic informaţia vizibilă a site-ului, ceva de genul cum ai da tu copy->paste, doar că programul e ceva mai complex şi mai rapid. Nu poţi fi depistată de administratorii site-ului, nu este un proces vizibil pentru ei, deci nu poate fi întrerupt sau blocat. O să-ţi genereze probabil mii de fişiere şi foldere printre care trebuie să cauţi un fişier numit index.html sau index. htm aceasta fiind pagina de start a site-ului cu pricina, pagina de unde poţi continua navigarea offline.

0 0
Mulţumesc pentru sugestie. Doar varianta completă a programului oferit de cei de la MetaProducts m-ar ajuta, dar din principiu nu dau nici un cent pentru a-mi recupera tot ce am făcut pe şi pentru site-ul respectiv.
0 0
Poti incerca un software free de acelasi tip.
0 0
Păi ce fel de răspuns este acesta? Ha!
0 0
Asa e, nu e raspuns ci doar comentariu. Am modificat.

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri

Pe vremuri,  când doream să descarc un site complet foloseam GNU Wget (http://www.gnu.org/software/wget/).

Novice (108 puncte)
...