Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
686 vizualizari
Windows 8.1 se poate instala direct dupa ce formatez partitia C:\ , sau trebuie instalat windows 8 prima data si apoi upgrade ?

M-am uitat pe site-ul HP si nu apare niciun driver pt windows 8 la modelul de laptop avut. Sa inteleg ca functioneaza cele de win7 ?

Chiar daca laptopul suporta 64-bit, la win 7 am constatat ca pe 32-bit se misca mai bine sistemul decat pe 64-bit.  La win 8.1 e aceasi problema ? Vad pe net ca cele mai multe si de actualitate versiuni sunt de 64-bit.
Senior (6.9k puncte) in categoria Internet

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
windows 8.1 se instaleaza direct dupa formatarea partitiei c:\ pe care ai acum windows-ul 7 sau daca preferi se poate si 8 cu upgrade la 8.1
cat despre drivere in general gaseste tot din windows, dar la laptop-uri a fost nevoie sa instalez doar placa video pe care cu siguranta le gasesti pe net dupa ceva cautari manuale sau mai simplu dupa instalarea windows-lului instalezi un program numit genius driver si itit cauta el orice driver lipsa.
In alta ordine de idei iti recomand versiunea pe 32-bit. Windows 8.1 pe 32-bit o sa-ti mearga foarte bine, eu ti-l recomand cu incredere, personal il folosesc si sunt foarte multumit de viteza cu care ruleaza. Pe net se gasesc toate versiunile posibile, si pe 32-bit si pe 64-bit in egala masura. Spor si sa-l folosesti cu placere daca te hotarasti sa-l utilizezi.
Junior (925 puncte)
...