Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 1 minus
506 vizualizari
Intrebarea poate lua si forma;feline contra canide si se refera la relatia lor cu omul,modul lor de a supravetui in salbaticie,...orice fel de argument.
Novice (249 puncte) in categoria Diverse
4 0
Întrebarea e mult prea vagă. Și mai vreți și argumente! E ca și cum v-aș întreba eu brusc și fără context: „Ora 3 sau ora 5? Și de ce?”. Învățați să vorbiți cu cap și coadă, mai ales că sîntem pe un sit de discuții pe teme științifice. Asta dacă doriți un răspuns cu cap și coadă. Dacă vreți flecăreală, merge orice.
0 0
Aici e si vina asa-numitei "popular culture", care, prin emisiuni recente in mass-media, a venit cu deja celebrul "cats or dogs?"....

De aici pana la a "seta" publicul pe o asemenea tema de dezbatere, incomplet formulata si absolut lipsita de logica, e doar un pas...
0 0
Cred că dăm prea des vina pe televiziune pentru defectele oamenilor. Asta înseamnă să-i considerăm pe semenii noștri niște automate negînditoare care imită orice fără discernămînt și să-i absolvim de responsabilitate, zicînd că e vina televizorului. Eu zic că lipsa de coerență și originalitate din întrebarea lui Gabriel Grigoras-Ioa nu e vina televiziunii, ci personal a lui Gabriel Grigoras-Ioa.
0 1

Pentru a nu-mi reproşa că am piedut timpul vizitînd această întrebare:

 A.J.: În vorbirea curentă, cuvîntul  "sit" nu l-am întilnit decît atunci cînd se referea la arheologie, deşi el are multe înţelesuri (la fel şi în limba engleză). Totuşi, nu credeţi că este mai potrivit "site"? 

0 0
Puneți o întrebare și vi se va răspunde. :-) Aici „vorbim” despre cîini și pisici.
1 0

Nu mai pun niciio întrebare pentru o mică perioadă de timp. Risc să fiu "amendată" iarăşi de către adminstratorii sit-ului, prin bunăvoinţa unor "delatori " care nu au simţul umorului. Mă mulţumesc cu întrebări puse prin intermediul comentariilor. Eu în locul dumneavoastră, avînd la îndemînă atîtea aparate performante, aş avea patul în laborator. Neavîndu-le mă mulţumesc să scot şi să pun la loc, periodic,  41 de şuruburi de la laptop (numărate ca şi banii de zestre) . V-a dispărut entuziasmul? Cît despre sit, m-am lămurit: aţi omis o literă.

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

...