Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
1.3k vizualizari
Unul din calculatoarele de la servici utilizeaza windows Xp, in care se afla mii de documente word ale firmei pe o anumita ramura. Acestea sunt structurate bine dar directorul principal poate avea pana la 20 de subdirectoare.  ( adica in folderul 1 sunt puse 100 de foldere de tip 2, apoi intr-unul din subfolderul 2 sunt puse alte 100 de subfoldere de tip 3 si tot asa......

In fiecare an(la sfarsit) cand fac back-up intampin probleme cu mesajul "(folder name too long)" si salvez doar partial ce se poate. Am incercat si sa fac arhiva .rar dar aceasi problema imi da. Deci nu pot sa fac back-up la tot sub nicio forma.

Ca sa separ folderele nu pot ca pierd logica deci ce imi ramane de facut ???  Cred ca suma caracterelor folosita pt toate subfolderele depaseste 256 caractere. Acuma nu inteleg de ce nu a dat eroare cand s-au facut aceste foldere si dau eraore numai daca incerc sa le copiez in alta parte.  Daca intru in 5 subfoldere in care se mai afla inca 10 subfoldere merge copiat.
Senior (6.9k puncte) in categoria Internet
0 0
Salut,

ai face insa bine sa iei in considerare trecerea la un sistem de operare mai nou.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/end-support-help

2 Raspunsuri

2 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

Numele fişierelor sunt şi ele parte a conceptului de cale, iar căile au limitat numărul de caractere (în Windows XP este limitat la 259 caractere utile). La back-up tu lungeşti calea cu lungimea căii unde tu faci acel back-up. Există şi un mod de adresare ce permite căi foarte lungi (peste 32.000 de caractere), dar astea sunt moduri speciale şi sunt utilizate de sistemul de operare. API (interfață destinată programării aplicațiilor pentru sistemul de operare Microsoft Windows) însă fixează calea relativă la un maxim de 260 (259 de fapt) caractere.

Când faci arhivarea depăşeşti lungimea maximă admisă de versiunea ta  WinRAR pentru cale, dar versiunea 5 permite căi cu lungimea de până la 2048 caractere, ar trebui să te rezolve asta!

Experimentat (3.1k puncte)
0 0
Am incercat winrar5 si a mers ! Ms. Mai incercasem PowerIso si nu a mers, aceeasi eroare !
0 0
cu plăcere!
0 0
Aş dori să-mi spuneţi ce legătură este între PowerIso şi backup la un hard-disk?
0 0
PowerISO crează imagini de discuri (CD, DVD, sau de BD), iar astea fiind doar un fişier, se pot manevra mai usor. În plus, WinRAR ştie să acceseze aceste imagini, poate extrage, deci e ca şi cum ar fi arhivate, doar că fără compresie, sau cu softuri dedicate se poate genera discul virtual, cu acces direct la informaţii.

Discurile sunt o formă de back-up la informaţii, nu musai la HDD.
0 0
De ce trebuie salvate sub formă de iso şi nu s-ar face o inscripţionare obişnuită în cazul preopinentului? Pentru că sunteţi foarte săritor: se pot sterge fişiere dintr-un  ISO al unui sistem de operare ? Încercat, verificat cu succes Daemon, dar eşec la inscripţionare iso.
0 0
Deci nu prea am inteles bine intrebarile. Am incercat sa fac o imagine iso pt ca nu puteam da direct copy nicaieri deoarece imi dadea eroare. Atunci am incercat sa fac arhiva rar cu winrar3 cred, la fel imi dadea eroare ca nu poate sa faca arhiva, am incercat si cu powerISO si la fel, intr-un final reusind sa inmagazinez fisierele intr-o arhiva rar5.

Legat de intrebarea daca se poate sterge vreun fisier dintr-o arhiva iso, raspunsul este da. Numai ca dureaza in functie de marimea imaginii pt ca va trebui sa isi aranjeze iar fisierele in ordinea dorita.
0 plusuri 0 minusuri

"In fiecare an(la sfarsit) cand fac back-up"...faci back-up o data pe an? Cam rar! Si back-up nu faci tu, il face softul automat pe un NAS la sfarsitul fiecarei zile de lucru: 

Novice (120 puncte)
0 0
In primul rand nu lucrez in programare / informatica.

Principalul program folosit e Office Word. Deci nu am nevoie sa salvez la secunda ce fac. O data pe an mai mult decat destul.
...