Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
445 vizualizari
Maine se decerneaza premiile Golden Globe si urmeaza curand si Oscarurile.

Printre filmele nominalizate se numara si cateva pe care le-am vazut (Gravity, Rush, Captain Phillips), dar si destule care imi sunt straine (printre care "Lupul de pe Wall Street" si "12 ani de sclavie").

As fi curios sa aflu care e favoritul fiecaruia dintre cei care posteaza aici, pe Q&A si cam care sunt criteriile dupa care valorizati un film...
Senior (8.1k puncte) in categoria Arta - Muzica - Film

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Am vazut "Gravity" si "12 ani de sclavie".

Aud foarte multa lume care se vaita ca o ducem greu, ba chiar ca traim cele mai grele vremuri ... Eu nu ii intelegeam pe acestia, deoarece istoria ii contrazice.

Dupa ce am vazut "12 ani de sclavie"  am inteles de ce cred ei ca traim vremuri foarte grele: Nu putem avea sclavi!

Lasand gluma la o parte, "12 ani de sclavie" este un fim foarte bun. Dar exista loc si de mai bine. Si "Gravity" este un film foarte bun, mai ales pentru amatorii genului. Si eu sunt un amator.

Dupa ce le vad si pe celelalte doua revin.

... OK, am vazut si "Captain Phillips". Interesant, mai ales ca trateaza un subiect real. Totusi nu l-as vota pentru Golden Globe sau Oscar. Situatia din film este cumva si putin hilara: Am fost obisnuiti cu filmele americane in care exista un erou care se bate cu armate intregi si castiga, iese nevatamat, etc. etc. In "Captain Phillips"  sunt un vapor si vreo doua fregate, un elicopter, toata tehnologia, tot USS Navy ce sa mai vorbim, impotriva unei barci cu 4 somalezi ... ...
Experimentat (3.6k puncte)
...