Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
14.8k vizualizari
Salut prieteni!

Am o problema cu videoclipurile de pe youtube,ruleaza sacadat!

Am win 7 instalat de curand,am incercat cu chrome,firefox,opera,internet explorer si problema persista.Care ar putea sa fie cauza?
Junior (373 puncte) in categoria Internet
0 0
Calculatorul este unul mediu,procesor 2Ghz,memorie RAM 2GB,HDD 250GB,placa video dedicata 512MB,drivere actualizate la zi!

3 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
Instaleaza ultima versiune de driver pentru placa video precum si ultima versiune de Flash player. Windows 7 nu merge prea bine pe configuratia ta, incearca un Windows  XP daca ai posibilitatea.
Novice (168 puncte)
0 0
Multumesc frumos pt raspuns!

Am instalat deja ultima versiune de driver pt placa video si ultima versiune de flash player dar problema se mentine!Windows 7 merge bine pe configuratia mea,am incercat si cu windows Vista dar si pe Ubuntu face la fel.

Am gasit pe net o solutie,sa instalez un flash player mai vechi,versiunea 10.

Am instalata aceasta  versiune si functioneaza perfect,dar aceasta versiune are mari probleme de securitate!Daca actualizez versiunea,problema reapare!
0 0
Eu zic ca placa este mai veche, iar unele din functiile noi pe care le foloseste versiunea mai noua, nu sunt bine optimizate pentru acea placa. E aceeasi treaba si in Ubuntu. Eu am o placa video 7600GS care nu stie pur si simplu sa ruleze interfata grafica de Linux mai noua (de prin 2012 incoace), dar merge bine mersi cu cele mai vechi.
1 plus 0 minusuri

Incearca sa dezactivezi hardware acceleration din firefox (options->advanced->general), deoarece solicita suplimentar sistemul (detalii   https://support.mozilla.org/en-US/questions/948909).

 

Daca tot nu merge, dezactiveaza hardware acceleration si din flash (ai instructiuni aici http://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/NI7nc3TR9yo )

 

E posibil sa fie si o problema de hardware -> http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1776808/youtube-videos-lag-720p-1080p-google-chrome.html .

Novice (126 puncte)
0 0

Multumesc tare mult pt raspuns!

Am incercat toate variantele dar problema nu s-a rezolvat!

Nu inteleg la ce setari s-a umblat aici: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1776808/youtube-videos-lag-720p-1080p-google-chrome.html .

0 0
La multi ani tuturor!

Referitor la problema mea,am curatat radiatorul cpu,am schimbat pasta pe cpu,am incercat cu alta placa video,dar problema se mentine!

Cred ca totusi este o problema de soft pt ca cu o versiune mai veche de flash player merge fara probleme,dar sunt probleme de securitate cu aceasta versiune!
0 plusuri 0 minusuri
Aceeasi problema o am si eu. N-am reusit sa-i dau de cap, asa ca am ales o solutie de compromis.
youtube/settings/quality/360p
Evident, se pierde din calitate, dar macar nu mai sacadeaza
Novice (129 puncte)
0 0
La mine este tot timpul la 360p si tot face probleme!
0 0
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

aici gasesti multe versiuni, poate gasesti una mai noua dar nu ultima care rezolva problema de sacadat concomitent cu cea de securitate. incerca-le pe rand.

f posibil ca adobe sa rezolve problema ta intr-o versiune viitoare. verifica des sau zilnic daca a aparut o versiune mai noua

la unele placi video se poate face bios update (sau firmaware update) ca la placile de baza , dar ar fi bine sa stii si producatorul placii video nu doar al cipului video atentie daca n-ai ma facut un bios update la vreo placa de baza macar ... nu te baga ca e risc (mic dar totusi) sa o bulesti de tot

bafta

revin-o cu update si daca ai nev de alte detalii scrie-mi pe privat
0 0
Multumesc frumos pt raspuns!

Am incercat cu versiuni mai vechi pt  flash player si tot asa!Versiunile care merg au probleme de securitate!

 

Am incercat update de bios dar nu gasesc decat versiuni mai vechi de bios pt placa mea grafica Geforce 7600 GS-512 MB RAM.
...