Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
658 vizualizari

Hei,salut! Mi’am luat in vara un laptop vaio cu windows 8. Ieri cand l’am aprins,dupa ce s’a incarcat windowsul au aparut optiunile alea ale calculatorului..de unde iti alegi daca vrei sa intrii in safe mode etcetc..eu am dat continua cu windows 8.1,s’a incarcat si spre uimirea mea cand s’a incarcat..toate aplicatiile erau aceleasi,doar ca nu imi mai gasesc folderele cu poze,muzica din calculator..si nici setarile nu sunt aceleasi..si inca ceva…de fiecare data cand reaprind pc revine cum a fost la inceput..adica niciun folder nu se mai salveaza si nicio setare…va rog mult ajutati’ma!!

Novice (110 puncte) in categoria Tehnologia Informatiei

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
Mai şterge din ele, dă-le dreacu' :)) Acum pe bune, te-ai uitat şi ai văzut cât spaţiu mai ai pe C:? Te-a avertizat din timp?
Novice (105 puncte)
0 plusuri 0 minusuri
din putinele informatii date de inceput pot trage doar o concluzie (care as crede ca e falsa)  Ai instalat / (activat)  cumva vreun program gen deep freeze care iti readuce pc-ul la optiunile setate de fiecare data cand il redeschizi ? - Asta ar fi cea mai plauzibila daca la fiecare deschidere dispare tot ce ai facut de la ultima deschidere, avand in vedere ca pc-ul functioneaza in arametrii normali.

Daca nu mai detaliaza !
Senior (6.9k puncte)
...