Bine aţi venit pe Scientia QA!
Pentru a putea publica întrebări şi răspunsuri, trebuie să vă înregistraţi.
Atenţie! Este posibil ca e-mailul de confirmare a înregistrării să intre în Spam.
  • Inregistrare
Pune o întrebare

Newsletter


3,396 intrebari

6,605 raspunsuri

15,059 comentarii

2,147 utilizatori

Îmi puteţi recomanda un film pe care l-aţi văzut în ultima perioadă?

1 plus 0 minusuri
1,702 vizualizari
De preferinţă nu dintre cele care au făcut carieră la cinema, ptr. că le-am cam văzut pe astea comerciale. Dar nu aş zice nu nici la unul din ăsta, poate mi-a scăpat ceva...
a intrebat goguv Senior (6,168 puncte) Aug 19, 2013 in categoria Arta - Muzica - Film
Din 2013 sau si mai vechi?
Nu conteaza...
As prefera totusi sa nu fie film mut...
Salut
    Recent vazut si placut Emperor(2012).Am comentat strict la intrebare acest film l-am vazut acum 2 zile.

6 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
My name is Khan?
a raspuns Strugaru Ilie Novice (107 puncte) Aug 19, 2013
1 plus 0 minusuri

Domnule goguv filmul fiind arta vizuala chiar si mut rezista. Brazil (R. Terry Gilliam); All That Jazz (R. Bob Fosse); 3-Iron si Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring (R.Ki-duk Kim); Ta'm e guilass (R. Abbas Kiarostami); Closely Watched Trains (R. Jiří Menzel); Down by Law (R. Jim Jarmusch); Professione: reporter (R. Michelangelo Antonioni) .Iar ca serial Luther. Imi permit sa va sugerez sa aveti putina rabdare la fiecare film, atentie si sa nu intrerupeti. Daca veti considera sugestiile mele de luat in seama...mai discutam. Ma bucur pentru bucuria dvs. de a viziona filmele.

a raspuns trabuk Junior (862 puncte) Aug 19, 2013
0 plusuri 0 minusuri

ati putea spune si din ce categorie sa faca parte filmul, pt ca se poate ca mie sa-mi placa foarte mult un gen de film care dumneavoastra sa nu-l suportati, in felul acesta recomand degeaba. 

de exemplu : the walking dead http://www.imdb.com/title/tt1520211/?ref_=sr_1 e un serial care m-a fascinat si care am reusit sa-l vad in mai putin de o saptamana. Daca l-as recomanda cuiva ar spune ca nu se uita la filme cu zombii, dar e un film foarte bine regizat, necomparandu-se cu filmele (porcariile) artistice de duzina cu zombii.

a raspuns Ciprian Constantin Senior (6,578 puncte) Aug 21, 2013
Chiar nu conteaza in ce categorie ar putea fi incadrat filmul. Nu ma interesa un serial, ci un film de o ora jumate - doua pe care sa il vad intr-o seara, la media player, inainte de culcare...a merge pe recomandarea altcuiva presupune un risc, desigur, dar sunt curios sa aflu cine ce a mai vazut in ultima vreme...
Domnule Constantin, dumneavoastra nu stiti sa scrieti corect romaneste? "sa-mi placa foarte mult un gen de film care dumneavoastra sa nu-l suportati". Ati uitat iar sa puneti prepozitia ,,pe" inainte de cuvantul "care".  Ce se intampla cu dumneavoastra, nu ati inteles cand v-am rugat sa nu mai postati  comentarii decat cand veti cunoaste regulile elementare, de bun simt in scris ale limbii romane?
0 plusuri 0 minusuri

Elysium  

a raspuns Octavian Popescu Junior (512 puncte) Aug 23, 2013
0 plusuri 0 minusuri

Carlito's Way (1993, drama); cu Al Pacino, Sean Penn etc.

a raspuns CornelBT Junior (1,100 puncte) Aug 24, 2013
0 plusuri 0 minusuri
a raspuns claudius93 Experimentat (3,372 puncte) Aug 29, 2013

...