Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
2.4k vizualizari
Junior (625 puncte) in categoria Biologie

2 Raspunsuri

2 plusuri 1 minus
 
Cel mai bun raspuns

In primul rand nu stiu daca e corect sa zici virusi ( cred ca se zice virusuri)  

In al doilea rand bacteriile nu sunt tot una cu virusurile. 

Bacteriile sunt celule, virusurile nu. Infectia bacteriana se trateaza cu antibiotice, cea virala nu, ci cu antivirale, o clasa foarte complicata de medicamente.

.....

http://www.scientia.ro/qa/26040/care-este-diferenta-dintre-virus-si-bacterie

Senior (6.9k puncte)
0 0
chiar a fost de ajutor linkul . Insa totusi nu e complet . Multumesc
1 0
Cu tot respectul, încearcă să scrii corect românește, înlocuiește-l pe "nush"; nu dă bine pe un asemenea site. În rest, numai bine!
0 0
Am corectat, stiam ca o sa fiu taxat in timp ce scriam. In rest incerc sa scriu corect gramatical, spre deosebire de multi de pe site.
0 0
Nu e frumos sa dam vina pe altii .
0 plusuri 1 minus
Pt ca virusurile sint o alta categorie de vietuitoare daca le putem numi asa.Pentru ca acel antibiotic(antivirus) nu este eficient.In momentul cind ataci un virus cu un atibiotic automat acel virus isi va schimba structura ,se va transforma in altceva decit poate recunoaste acel antibiotic.Ar insemna ca zilnic sau stiu si eu la citeva luni sa scoatem alt antibiotic sau antivirus sa vorbim na tehnic si pt ce?Pt nimic ca acel virus iara se schimba.Deci trebuie cautata o alta metoda de combatere al acestor virusi.Nu putem trata nici virozele de la plante care vorba aia sint mai simple decit organismul uman si am putea face teste cit vrem.Sintem deocamdata impotenti in fata acestui dusman sau adversar zii cum vrei.Il putem deocamdata incetini dar nu elimina ,distruge.Il putem si distruge dar asta inseamna sa ne omorim si pe noi.Si niciodata nu il vom eradica.
Junior (392 puncte)
...