Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
16.7k vizualizari

În afară de filmul Exorcizarea lui Emily Rose care a popularizat că ora 03:00 să fie ora Diavolului și în afară de idei fără o bază fondată ci doar atribuiri fără dovezi (cum ar fi explicații de pe internet cum că la ora 3 dimineața au loc cele mai multe accidente, violuri ori altfel de forme de violență) există vreo idee care să arate cu adevărat că ora 03:00 este ora celui Rău? Ori e doar o legendă ce a fost exploatată de filmul mai sus menționat și din acest motiv circulă tot felul de explicații pe net? Mai simplu, ora 3 dimineața e recunsocută de preoți ca fiind o oră satanică ori e doar abureală de la filmul Exorcizarea lui Emily Rose?  Pe net, multe din explicațiile referitoare la această oră fac referire și la acest film, motiv pentru care, tind să cred, că aceastei ore îi sunt atribuite niște semnificații cam nefondate. Voi ce știți ori ce credeți?

Novice (306 puncte) in categoria Religie

4 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
Salut motan25, eh!! daca ne-am lua dupa toate filmele, am mai avea de trait vreo 3 luni si-un pic )), iar ce spui tu in legatura cu ,,violurile, accidentele, violentele,, ai dreptate, dar in niciun caz nu este de vina ,,ora3,, ci a persoanelor care circula pe strada la acea ora, fie vorba ca-s victime sau agresori.

In opinia mea, nu exista ,,satan,,sau vreun,, rau,, deghizat cu chip de om, sunt legende, sau mai bine (povesti de speriat copiii), nu cred o boaba din ce scrie pe net, toate-s informatii netratate cu inclinari publicitare in acest context.

 Prefer sa ma inarmez cu certitudini decat sa dau credibilitate,, astora,,.
Junior (1.4k puncte)
0 0
Nici eu nu cred în diverse legende care sunt pe net. Tocmai de aceea am adăugat la întrebare faptul că:
1. la baza întrebării mele stă totuși un film iar explicațiile pe care le-am găsit despre această oră 3 dimineața, se pare, că sunt preluate din acel film;
2. până la urmă, în afară de filme care trebuie să atragă atenția (ăsta e rolul unui film totuși) există ceva concret care să arate că e ceva bizar, ciudat, ceva care atrage atenția referitor la această oră?
Mai bine zis, întrebarea sună mai bine așa: Sunt fondate teoriile care zic că ora 3 dimineața e ora lui Satan?
0 0
ca bine zici aici )), cert este ca interes exista, senzationalul intodeauna a facut parte din viata noastra.
0 0
Oricum, având în vedere că ora 3 se mută de la Est la Vest cu viteza cu care Pământul se rotește de la Vest la Est, Satan trebuie să alerge până îi iese sufletul lui cel mârșav, pentru a-și face datoria  în mod echitabil fată de toată lumea.
0 0
Puiu, nu te pune cu Satan, asta nu tine cont de legile fizicii - la fel ca si alte creatii literare ale Bibliei..
0 plusuri 0 minusuri
Se spune ca Iisus a fost rastignit la ora 3 dupaamiaza si, prin opozitie, 3 dimineata e considerata ora satanica. La fel cum crucea intoarsa si altele sunt considerate simboluri satanice. Cat despre faptul ca cele mai multe violuri,accidente s-au petrecut la 3 dimineata ... chiar crezi ca a stat cineva sa faca statistica accidentelor pe ore?
Novice (157 puncte)
0 plusuri 0 minusuri
Nu exista acest personaj Satana, este doar o inchipuire, ca si Alba ca Zapada. Cu ochiul liber se poate aprecia ca la 3 dimineata nu se produc cele mai multe accidente, activitatile umane sunt reduse la minim.
Experimentat (3.3k puncte)
0 plusuri 0 minusuri
Buna! Dar sa nu uitam ca filmul lui Emili Rose este regizat dintr-o poveste reala fara modificari aduse povesti reale si fara alte adaugari care nu s-au intamplat! nu credem in Diavol atunci nu credem nici in Dumnezeu! Simplu!
Novice (105 puncte)
0 1
Dacă o luăm logic fenomenele aste sunt plasate in categori paranormal. Adica eu personal nu cred deloc in paranormal , pana nu vad dovezi clare, cum ar fi sa vad eu cu ochii mei sau dovezi stiintifice eu nu cred in asa ceva. eu am indoieli si cu religia care mi se pare o manipulare interglobala doar pentru a putea tine oamenii sub o conducere, fapt ce e sustinut desigur doar in capul meu de tinerea enorma in secret a arhivelor de sub statul vatican.
0 0
Deci mi se face pielea gaina cand vad cum gansesc unii
Eu am vazut intro biserica o fata posedata
Deci nu ai vrea sa vezi asa ceva in viata ta
0 0
Aici te contrazic......crede-ma nu vrei sa vezi asa ceva pentru ca:

1.Nu o sa mai dormi 2-3 nopti

2.O sa te sperii,o sa ramai cu traume efctive daca nu esti pregatit si nu stii la ce sa te astepti

Eu o spun din propie experienta efectiv era un copil baiat avea 12 ani in biserica era o masa din aceea cu picioare de fier foarte grea,era nevoie de 2 persoane ca fie mutata,acest copil i-a dat efectiv un bobarnac mesei ca si cum i-as da eu altui baiat sau altei persoane......masa a zburat pana in altar..........asa ca nu cred ca vrei sa vezi asa ceva
...