Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Centru de radioterapie la Bucuresti, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias.

Creat de Adi, Decembrie 27, 2007, 12:21:01 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Adi

Centru de radioterapie la Bucuresti, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias:
http://www.spitalul-elias.ro/Sectii/Radioterapie/Radioterapie%20nou.htm

Am contactat pe domnul Ciprian Enachescu si speram ca dumnealui sa ne ajute sa intelegem mai bine situatia radioterapiei de la spitalul dumnealui in particular si din Romania in general, pentru a informa mai bine populatia Romaniei si a stimula si mai mult interesul tinerilor pentru acest domeniu, pentru viitoare slujbe ca medici radiologi, asistenti, fizicieni, tehnicieni, etc.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Adi

Domnul Ciprian Enachescu ne-a raspuns pe forum, cat si cu un articol publicat pe portalul nostru, pentru a intelege mai bine legatura intre boala si tratament in general si in cazul cancerului in particular. Va invit sa scrieti aici comentarii, intrebari pentru dl. Enachescu, care a fost de acord sa ne raspunda la intrebarile noastre.

Dr. Ciprian Enachescu este Medic Primar Radioterapie şi Oncologie Medicală, secţia Radioterapie Oncologică, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, aflat la Bd. Mărăşti Nr.17, sector 1, Bucureşti (Romania). Telefonul cabinetului său este 021-316 16 00--int 305, iar mobilul este 0720-53.38.91. Dumnealui a contribuit cu articole atât pe portalul nostru, cât şi cu răspunsuri pe forum, despre cum terapia cancerului prin radioterapie.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

calina

buna ziua,
Tatal meu face radioterapie la acest spital,poate cineva sa imi spuna si mie de ce el are reactii ,peste tot citesc si spune ca poti continua activitatea normala el oboseste foarte repede si ia aparut si o alergie pe piet.Am uitat sa spun cancer la plamani ,a fost operat ,a facut chimoterapie,acum este la a 10 sedinta de radioterapie.....are zile bune si zile rele.....poate fi intr-o stare mai buna decat acum......sau asta e cea mai buna perioada a lui?????

AlexandruLazar

Cred că cel mai bine ar fi să discuți cu un medic de acolo, cu siguranță cunosc mai bine aparatul și eventualele afecte adverse decât oricine de aici. Sper ca tatăl tău să fie mai bine :).