Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Ce va fi miine ?!

Creat de meteor, Februarie 18, 2016, 11:42:26 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

meteor

Ce va fi la vara, daca azi sunt asa temperaturi ridicate ?!
Ce va fi peste citiva ani ?!

Zapada pe ici colo ramasa de dupa ninsorile de vreo luna in urma, aflata chir la distanta de 1 km de sosea se vede cum e innegrita si nu innegrita de noroi ci cred eu de fumul care se lasa zilnic.
In genere eu presupun ca atmosfera incetul (din momentul in care nu se elimina deloc gaze toxice) s-ar putea sa se "autofiltreze" cel putin prin procedeul de precipitatii si evaporare, dar aceasta va face (ceea ce deacum este) ca apa si pamintul sa fie otravite.

Ce fac invatatii ?! Cam nimic.

Azi de exemplu in Moldova tilharii din conducere (si pretendentii si altii) sa isi mentina scaunele au comandat la supusii lor sa mai scada pretul la carburanti (pina acum, tot ei fiind ministri [unul chiar al transportului !] NU a avut cheful asta sa o faca, acum NA oameni de treaba, magrii ce is ei), analizind mai atent aceasta e eroare (pentru berbedei e inexplicabil).

Reducerea pretului la carburanti putin va mari dispozitia cetatenilor necarturari si numai dai bani si indata hai la topit carburanti in toate metodele (masini puternice, deplasari fara sens numai de chelea dorului,...).
De ce se mai permite la multi tilhari sa mearga cu masini superputernice, care merg fara nici un sens, doar poluind atmosfera ?!

Eu propun ca sa mareasca pretul la carburanti, sa se interzica circulatia cu masini pentru tilhari, banii cistigati sa se investeasca in cercetari pentru cautarea noilor surse de energie, in plantatii de paduri (pe care le fura padurarii cel mai mult),...

Va veni (deja a venit) timpul ca ne vom inadusi si muri noi, nu mai spun de copii nostri sau de nepotii nostri.

Lasati timpeniile: nu esti capitalist esti comunist, credul, esti "verdele",.. si amintitiva ce clima a fost cu vreo 50 ani in urma. Cu toate ca atmosfera poate parea giganta, in realitate ea e foarte foarte sensibila.