Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Ineptia lui Ioan Sabau – Turbina gravitationala

Creat de silvianlica, Iulie 27, 2010, 04:22:16 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sumalan dorin


Salutari


Propun celor care,modereaza forumul sa inchida subiectul acesta ori sa faca ceva cu userul care posteaza in numele si pt propagarea inventiei.User-ului i s-au oferit solutii practice mai multe decat decente ,i s-au oferit sugetii divese pt a-si promova idea.Domnia lui,nu le-a luat in considerare.

Bunavointa a unor membri a forumului a fost si este considerata de userul (Ion) drept denigratoare.User-ul prin diferite afirmatii ,legate de ideea lui,face trimitere la o asa zisa sabotare a "inventiei" sale.


User-ul (Ion) este interesat doar de propiile pareri si de propiile calcule.Forumul Scientia ,este un model educational ,unele persoane (printre care ma numar si eu) au invatat multe si inca invata.Domnia lui,nu a produs nimic varificabil pt diferiti membri care vor sa invete diverse lucruri si de pe internet (forum).Asta este parea mea.


ioan

Dle Sumi,
Nu ati raspuns nici la ultimul mesaj al inventatorului cu argumente. 
Raspundeti cel putin la intrebarea din ultimul mersaj pe care il citez mai jos.
Dle Sumi, dvs., cate tehnologii brevetate aveti?

Citat din: ioan din Iulie 16, 2016, 12:03:10 PM
Citat din: Şumi din Iulie 15, 2016, 02:46:16 PM
Citat partial: "... Munceste pt a-ti pune in aplicare idea!Tu ,ce faci?Iti tot propagi link-uri cu diferite calcule si ii lasi pe altii sa-ti  demonstreze greselile. (...) Demonstreaza practic si munceste singur ,daca vrei sa fii recunoscut ca si inventator! Te rog frumos nu iti bate joc de ideea de inventie si nici de statutul social de inventator.
Citat din: valangjed din Iulie 15, 2016, 05:04:15 PM
Bine zici, Sumi!"Nea Ioan" face precum habotnicii religiosi care cer ateilor sa demonstreze ca nu exista zeul lor cand, de fapt, ei ar trebui sa demonstreze ca exista.
Dlor: Sumi, valangjed etc.,
Daca teoria este dovedita cu calcule, adecvate inventiei in doua faze, turbina se poate fabrica de orice specialist mediocru din domeniu. Inventatorul nu a avut si nu are conditii sa realizeze nicio miniturbina.

Teoria inventiei este dovedita cu cele 4 legitati noi in fizica, descrise pe lincurile redactate in mesajele anterioare. Cele 4 legitati noi in fizica sunt dovedite cu calcule adecvate inventiei, conf. link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html

Pentru denigratori am dovedit castigul de lucru mecanic gratuit la arborele turbinei gravitationale si in mesajul #1245 : Aprilie 12, 2016, 11:37:43; unde am dat un exemplu rudimentar la nivelul unui elev de clasa a 5-a, cu castigul (in plus) in timpul functionarii unei turbine, de la greutatile care coboara in fiecare ciclu, in doua faze conf. inventie.

Orice specialist mediocru din domeniu constata faptul ca: turbina se poate realiza foarte usor si calculele adecvate inventiei sunt corecte, deoarece daca nu ar fi bune s-ar putea dovedii ca sunt inepte (gresite) foarte usor de orice om care are 8 clase elementare sau cel mult studii medii; fiindca pentru verificarea lor este nevoie numai oprtatii de: adunare , scadere, imultire si impartire.

Teoria si calculele care dovedesc cele redactate mai sus sunt pe lincurile mentionate in mesajele anterioare inclusiv in ultimele 4 mesaje, nr. : #1245 : Aprilie 12, 2016, 11:37:43; #1249 : Aprilie 24, 2016, 08:05:56; #1251 : Iunie 04, 2016, 11:16:24;#1253 : Iulie 05, 2016, 02:51:40

Din anul 1970 a început creerea invenţiei cu pârghii şi altele, din care au fost brevetate două tehnologii, special realizate pentru inlocuirea lagarelor autoreglabile si pentru jontarea chesoanelor conf. fig. 3, care se poate accesa pe link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html

         – Brevet de invenţie nr. 103644   ''Îmbinare prin jontare a grinzilor'' 

publicat la data de 22.09.1993.

         – Brevet de invenţie nr. 104221 ''Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagăr, în construcţii metalice'' publicat la data de 22.11.1993.

          Am menţionat cele două invenţii brevetate pentru a dovedi că inventatorul ştie să facă o descriere corectă, conform Legii 64/1991.

          Tot in anul 1993, trebuia sa fie brevetata si inventia mileniului III, deoarece au fost platite taxele pentru a fi examinata de urgenta. Au trecut ~23 de ani si inca se amana brevetarea inventiei, cu motivatii infantile, oare de ce?

Dle Sumi, dvs., cate tehnologii brevetate aveti?

sumalan dorin


Salutare


In speranta ca te poate ajuta cu ceva raspunsul meu ,uite ti-l ofer.Niciuna!Dar,ma pot lauda cu multe idei "ciudate" ,unele dintre ele is postate prin diferite topicuri.Daca doresti ,le poti cauta.

Un alt detaliu care banuiesc ca nu te intereseaza (dar ti-l ofer).Nu am nicio pregatire tehnica ,dar,asta nu ma impiedica sa nu iti adresez intrebari si sa-ti pun sub un mare semn de intrebare turbina.

Cu tot respectul pt inventatori ,ei chiar au muncit sa-si puna in practica ideea.Poate ai auzit de Solar Impulse 2,pe scurt:este vorba despre un avion care functioneaza pe baza energie solare.Ce au facut,inventatorii avionului?Dupa calcule si multe teste,au trecut la verificare.In momentul de fata se bucura de succes.

Multumesc frumos pt.adresarea intrebarii.Te rog sa nu te superii pe mine,dar tot nu imi retrag mesajul precedent.

valangjed

Ioan, o teorie stiintifica se confirma prin experiment.In loc sa stai si sa scrii pe forum, mai bine construieste "ineptia" ta la scara redusa, demonstreaza practic ca exista "castig" de energie si gata.
Filosofia este abuzarea sistematica de un limbaj creat anume cu acest scop.

atanasu

#1264
Dle Ioan,
Poate ca un baiat mai tanar, vazand raspunsul dtale catre mine care cred ca cuprinde tot ceea ce este necesar pentru urmarirea propunerii dtale, propunere  care daca prin absurd ar constituii ceea ce spui, adica un perpeuum mobile care sa spunem ca poate capta energie gravitationala din relatia de forma intre spatiu si mecanism(cat timp nu prea stim bine ce-i cu gravitatia putem presupune si acest lucru, eu vazand in trecut un mecanism noncircular de forma spirala exponentiala care revendica acelas lucru sau pompa Boiu, alta bazaconie hidraulica (l-am cunoscut personal pe dl Boiu care era un dragut) )  si astfel de fapt nu ar mai fi un perpetuum mobile ci un captator de energie nestiuta, dta ajungand sa captezi o energie gravvitationala extrasa din forma spatiala in care eneria in potenta(virtuala) a vidului fiind dupa fizica cuantica infinita(vezi si Nassim Haramein) ar putea fi o astfel de sursa convertbila prin gravitatie in miscare, atunci s-ar primi un Nobel si dta 1 milion dolari. Daca asadar ai oferi jumate din suma potential castigabila unuia dornic sa se implice, poate vei gasi pe cineva suficient de nebun sau de genial ca si dta, :) :) care sa se inhame la asta.
Odata ce am spus acestea cred ca intradevar firul ar trebui inchis pana cand cineva care ar accepta promisiunea de 1/2 premiu ar fi dispus sa se osteneasca.
Ce spui despre propunerea mea?
PS M-am bucurat ca interventia mea anteroara a declansat ceva "actiune" pe acest forum aflat acum ( e periada vacantelor)cam in stare de somaj. :)

odragos

Ioan Sabau,
Doresc sa iti aduc aminte ca nu ai reusit sa realizezi nici pana acum un calcul care sa cuantifice energia primita sau cedata de greutatea G1' in cadrul fiecarei faze, separat. Calculele realizate de tine pana acum nu au fost realizate conform cartii de fizica iar formulele pe care le-ai folosit tu nu au fost verificate prin publicarea intr-o revista in sistem "peer review" (vezi mesajul: http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2113.msg66646.html#msg66646).

Inabilitatea ta de a realiza un calcul simplu de lucru mecanic fie si pentru numai o singura greutate este rusinoasa, mai ales cand afirmi ca vii cu noutati in fizica.
Este cunoscut faptul ca energia unui corp este suma energiilor componentelor acelui corp. Astfel, energia sistemului de greutati este suma energiilor individuale ale fiecarei greutati. Nefiind capabil sa realizezi calcule pentru fiecare greutate in mod individual, ai cautat sa nascocesti o formula care sa compenseze lipsa ta de cunostinte. Astfel au rezultat formulele si teoriile tale care sunt contrare legilor naturii.

Pentru a putea spune ca legile curente ale fizicii sunt eronate si ca ale tale sunt bune ai OBLIGATIA de a indeplini PATRU lucruri:
1. Sa realizezi un model experimental reprezentativ pentru turbina ta, asupra caruia sa faci masuratori precise.
2. Sa realizezi calcule asupra modelului experimental utilizand formulele cunoscute din fizica clasica si sa constati prin comparatie cu rezultatele masuratorilor ca formulele clasice nu respecta realitatea.
3. Sa realizezi calcule cu formulele tale si prin comparatie cu rezultatele experimentale sa dovedesti ca formulele tale sunt corecte.
4. Sa publici rezultatele intr-o revista stiintifica de specialitate in sistem peer-review.
Deoarece tu nu te bazezi decat pe puncul 3 iar punctele 1, 2 si 4 lipsesc, valoarea stiintifica a teoriei si calculelor tale este NULA pentru ca nu exista nici un fel de proba.

Te invit din nou (pentru ca pana acum ai realizat calcule nule din punct de vedere stiintific) sa realizezi calcule pentru greutatea G1'. Dovedeste faptul ca cunosti fizica clasica si asa vom avea si noi motiv sa credem ca eventual, ai putea macar sa stii despre ce vorbesti cand spui ca fizica clasica nu acopera total functionarea turbinei tale. Cata vreme nu esti capabil sa dovedesti ca poti realiza calcule simple cu formulele fizicii clasice, afirmatiile tale ca fizica clasica este gresita sunt simple prostii: tu nu cunosti fizica clasica pe care o contrazici.
Numai cineva care cunoaste fizica clasica poate sa spuna daca este corecta sau gresita. Cineva care asemeni tie nu este in stare sa calculeze un simplu lucru mecanic pentru o greutate (G1') in doua faze distincte, este limpede ca nu stie ce spune. Tu, nu cunosti fizica clasica astfel incat sa poti spune ca este corecta sau gresita. Dovada ca nu o cunosti este faptul ca nu poti face calcule cu formulele clasice. Nu cunosti lucrurile despre care spui ca ar fi gresite.
The needs of the many outweigh the needs of the few

ioan

Citat din: atanasu din Iulie 18, 2016, 09:16:03 AM
Dle Ioan,
Poate ca un baiat mai tanar, vazand raspunsul dtale catre mine care cred ca cuprinde tot ceea ce este necesar pentru urmarirea propunerii dtale, (...) Daca asadar ai oferi jumate din suma potential castigabila unuia dornic sa se implice, poate vei gasi pe cineva suficient de nebun sau de genial ca si dta, :) :) care sa se inhame la asta.
Odata ce am spus acestea cred ca intradevar firul ar trebui inchis pana cand cineva care ar accepta promisiunea de 1/2 premiu ar fi dispus sa se osteneasca. 
Ce spui despre propunerea mea?
PS M-am bucurat ca interventia mea anteroara a declansat ceva "actiune" pe acest forum aflat acum ( e periada vacantelor)cam in stare de somaj. :)
Dle atanasu,
Am facut aceasta propunere cu 51% din profitul celor 4 legitati noi in fizica dovedite cu teorie si calcule si pe linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/demonstratie%20grafica.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html   

Am facut aceasta propunere si cu 51% din profitul inventiei link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html

Investitorul oricare ar fi el trebuie sa realizeze pentru cele 51% urmatoarele:
-sa citeasca cu atentie lucrarea *Pentru investitori*, link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/investitor.html

-sa realizeze o miniturbina gravitationala functionala (pentru a dovedii castigul gratuit de lucru mecanic).
-traducerea (cu trimitere la textul original al inventatorului linkuri mentionate mai sus) si publicarea in reviste de specialitate a celor 4 legitati noi in fizica.

odragos

Ioan Sabau,
Propunerea omului era sa se inchida topicul turbinei gravitationale de pe forumul Scientia pana cand se va gasi cineva care pentru 50% din valoarea premiului Nobel ce s-ar putea castiga, sa faca ceea ce nu faci tu: sa demonstreze ceva in mod coerent, stiintific!
Ne bucuram ca esti de acord sa imparti premiul Nobel, dar:
Esti de acord sa se inchida topicul pana gasesti pe cineva care sa fie in stare sa iti prezinte in mod coerent "teoria"?
The needs of the many outweigh the needs of the few

ioan

Citat din: odragos din August 08, 2016, 03:18:38 PM
Ioan Sabau,
Propunerea omului era sa se inchida topicul turbinei gravitationale de pe forumul Scientia pana cand se va gasi cineva care pentru 50% din valoarea premiului Nobel ce s-ar putea castiga, sa faca ceea ce nu faci tu: sa demonstreze ceva in mod coerent, stiintific!
Ne bucuram ca esti de acord sa imparti premiul Nobel, dar:
Esti de acord sa se inchida topicul pana gasesti pe cineva care sa fie in stare sa iti prezinte in mod coerent "teoria"?

De ce vrei sa se inchida topicul?
Dle dr. ing. odragos incercati dvs., si daca reusiti sa prezentati in mod coerent teoria la cel putin 2 linkuri, din linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html   

Sunt de acord cu ceea ce propuneti, daca prezentati in mod coerent teoria la cel putin 2 legi, din cele 4 legitati noi in fizica ...


atanasu

Dle odragos,
Daca nu mai se osteneste nimeni sa raspunda topicul se inchide oarecum de la sine, des daca dl Ioan repeta lunar cate un link el se poate continua indefinit . Dar poate ca apare maine -poimaine si finantatorul ca vad ca mai sunt unii din cei care intra pe aici si care se indreapta si spre acest fir de mare rating(campion de rating) :)

Nilak

Ca idee, interpretarea minkowski a teoriei relativitatii presupune ca gravitatia este curbura spatiu-timp. Aceasta poate fi interpretata dupa parerea mea, ca spatiu care se deplaseaza, sau se contracta conform ecuatiilor, in timp. In dinamica,  in 2d, spatiul  ar aparea ca un lac, iar obiectele masive, ca niste gauri de scurgere. In cazul apei, se poate crea o turbina, evident, pentru ca apa are masa.  In cazul spatiului, avem nevoie de obiecte care sa cada din "cer" :),cum ar fi apa, pentru a antrena turbina. Spatiul gol nu are masa pentru a antrena turbina. Acest mecanism este explicabil si de catre mecanica newtoniana fara probleme, in acest caz, aproximarile  fiind acceptabile.

Cu toate acestea, am concluzionat in lucrarea mea, ca efectele relativistice nu sunt corect explicate de GR si am propus un nou model care deasemenea este sustinut si de experimentele care falsifica  teoria relativitatii.
Lucrarea este un proiect deschis deocamdata ceea ce inseamna ca nu este intr-o forma finala, necesitand corectii. Fiind un studiu personal, nu am fixat un termen limita.
http://vixra.org/abs/1612.0239

atanasu

Dle Nilak ti-am raspuns aici dar prin nu stiu ce fel de minune rasspunsul meu a fost mutat pe un alt fir care insa este deschis de dta. Poate ca este mai bne asa. 

Nilak

#1272
Citat din: atanasu din Ianuarie 26, 2017, 06:00:52 PM
Dle Nilak ti-am raspuns aici dar prin nu stiu ce fel de minune rasspunsul meu a fost mutat pe un alt fir care insa este deschis de dta. Poate ca este mai bne asa.  
D-le Atanasu,
Se intampla de multe ori. Cei care raspund unei postari incearca sa isi promoveze proprile idei. Cred ca e corect faptul ca raspunsul dumneavoastra a fost mutat, pentru a nu perturba discutia de aici.

odragos

Domnule Sabau:

1. Propunerea de inchidere a topicului a fost facuta de dl. atanasu, nu de mine!
2. Eu doar te intrebam daca esti de acord cu propunerea lui. Se pare ca nu.
3. Privitor la contrapropunerea ta ... mi se pare ridicola! Pana acum am tot demonstrat ca "teoria" ta e varza si tu imi ceri sa demonstrez ca merge? Serios?
4. Discutia dintre noi doi a ramas la postarea #1265.

Ai obligatia de a trece prin pasii enumerati la postarea #1265 pentru ca "teoria" ta sa aibe valoare. Pana acum nu ai reusit sa completezi nici macar unul!
Verifica de asemenea si mesajul #1254 privind publicarea ideilor stiintifice noi.
In locul tau mi-ar crapa obrazul de rusine sa fiu incapabil sa fac niste calcule matematice simple si sa spun ca revolutionez fizica! Din nefericire, fiind atat de slab la fizica iti este imposibil sa iti dai seama ca spui prostii. Ca sa iti dai seama ar trebui sa ai mai multe cunostinte.

Te provoc din nou sa demonstrezi ca intelegi conceptele fizicii clasice (despre care spui ca ar fi gresite) realizand calcule conforme teoriei acesteia.
Demonstreaza ca stii cum ar trebui sa arate un calcul conform cu fizica clasica. Nu cred ca vei reusi sa faci asta pentru ca nu o cunosti.
Ti-am lansat aceasta provocare in urma cu peste jumatate de an. Pana acum nu ai reusit sa faci niste calcule aritmetice simple.
Nu cred ca esti in stare!

CitatTe invit din nou (pentru ca pana acum ai realizat calcule nule din punct de vedere stiintific) sa realizezi calcule pentru greutatea G1'. Dovedeste faptul ca cunosti fizica clasica si asa vom avea si noi motiv sa credem ca eventual, ai putea macar sa stii despre ce vorbesti cand spui ca fizica clasica nu acopera total functionarea turbinei tale. Cata vreme nu esti capabil sa dovedesti ca poti realiza calcule simple cu formulele fizicii clasice, afirmatiile tale ca fizica clasica este gresita sunt simple prostii: tu nu cunosti fizica clasica pe care o contrazici.
Numai cineva care cunoaste fizica clasica poate sa spuna daca este corecta sau gresita. Cineva care asemeni tie nu este in stare sa calculeze un simplu lucru mecanic pentru o greutate (G1') in doua faze distincte, este limpede ca nu stie ce spune. Tu, nu cunosti fizica clasica astfel incat sa poti spune ca este corecta sau gresita. Dovada ca nu o cunosti este faptul ca nu poti face calcule cu formulele clasice. Nu cunosti lucrurile despre care spui ca ar fi gresite.
The needs of the many outweigh the needs of the few

ioan

Dle odragos,
– Calculele dvs sunt neadecvate inventiei. Referitor la calcule: calculele mele sunt realizate cu formule din legitatile clasice, la nivel elementar, mediu si licentiati. Postate inclusiv pe acest forum.
– Am folosit formule noi, din legitatile noi, numai in lucrarile aferente lor. Citeste si infirma cu argumente calculele din link postat la finalul mesajului.
– Atentie! Cine nu cunoaste conceptele fizicii clasice nu poate descoperii 4 legitati noi in fizica.
Viitorul sumbru al planetei noastre se poate salva si cu ajutorul dvs., daca salvati inventia mileniului 3. Perpetuum mobile autoalimentat de speta a patra, rezolva protecţia mediului la nivel mondial. Cine doreste rezolvarea poluarii mediului, trebuie sa popularizeze cu orice mijloace inventia.

Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita, fara poluare.

Grupul de forte neconservative nu au: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza c-un sistem deschis cu parghii fara brat scurt, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare.

– materia prima este forta de gravitatie nepoluanta. Materia prima fiind gratuita, turbina conf. inventie produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc.

–turbinele conf. inventie daca se implementeaza la nivel mondial reduce poluarea pe pamant cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari fiindca foloseste lucru mecanic gratuit, care produce curent electric aproape gratuit.


– turbinele conf. inventie ne ajuta si daca sunt furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic. Turbina conform inventie are o retea proprie de distributie in zona in care se asambleaza.

Caut investitor printr-un intermediar care castiga cel mult 9% din castigul inventiei mileniului 3, cu contract intre cele 3 parti (46% investitor + 9% intermediar + 45% inventator). Intermediarul (un fizician in echipa cu un inginer mecanic) daca invata ceea ce nu stiu si gasesc investitor, fi-vor in viitor multimilionari in euro. Ofer detalii la telefon 0770561002.
Dle odragos, afirmatiile sunt dovedite cu calcule si teorie inclusiv pe link:   
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html