Da, am pus acum articolul pe site.
Excelent, multumesc mult!
@Adi - am doua mari erori care le tot intampin si nu le dau de cap
Sigur, vezi mai jos.
1. De fiecare data cand editam articolul ultimul rand din paragraful cu Definita 1:
Definitia 1: Se numeste parte intreaga a numarului real ,cel mai mare numar intreg ,ce nu-l depaseste pe .Alternativ putem defini partea intreaga a lui avand in vedere urmatoarele aspecte:pentru numarul real,exista si este unic cu proprietatea .Acest numar ,care are proprietatea de fata reprezinta partea intreaga a lui x
imi era sters de fiecare data cand incercam sa editez articolul si ii dadeam SAVE sau APPLY.
Problema era ca la ultima folosire a codului Latex nu inchideai baliza {/nino}. Cum am facut asta, a aparut tot cand am dat save.
2. Desi codul latex folosit pentru identitatea lui Hermite (scrierea prescurtata cu suma) e acelasi ca cel din postul de pe forum, arata cam urat pe site...Nu stiu de ce.
La mine se vede bine. Daca inca se vede urat la tine, da un printscreen si ataseaza aici.
Iata un alt comentariu. Trebuie atentie mare la semnele de punctuatie. Nu stiu daca a fost de la tine sau de cum a scris Laurentiu prima data, dar tu cand il pui pe site trebuie sa te asiguri ca semnele de punctuatie sunt corecte.
- erau virgule unde ne trebuia in multe cazuri
- nu erau spatii unde trebuia in multe cazuri (intre cuvinte si inceputul sau sfarsitul balizei de latex, intre doua cuvinte si doua puncte, intre cuvinte si virgula, intre cuvinte si plus).
Le-am corectat si acum arata si mai bine.
Mersi mult pentru tot si sper sa vedem mai multe astfel de articole de matematica pe site, inclusiv cele vreo 20 si ceva relatii intre functiile trigonometrice.