AS1201-ArirangAgenţia de ştiri a Coreei de Nord, KCNA, a dat de curând publicităţii imagini cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, aflat într-o vizită de lucru la prima fabrică de telefoane inteligente produse în ţara menţionată. Telefonul se numeşte "Arirang" şi rulează Android.

 

 

Din păcate pentru mândria naţională nord-coreeană, un blog numit North Korea Tech a încercat să sfideze marea realizare tehnologică, afirmând că cel mai probabil telefonul este construit în China, nu în Phenian, capitala Coreei de Nord, vizita lui Kim Jung Un fiind doar una de propagandă.

În comunicatul de presă al KCNA se arată cum Kim Jong Un a declarat că "producerea de astfel de bunuri în Coreea de Nord poate întări mândria naţională şi respectul de sine al cetăţenilor coreeni.  Cât de plăcut este să vezi telefoane realizate cu tehnologie naţională".

 

AS1201-Arirang

 

Vă las să admiraţi imaginile, sperând că veţi observa cât de mult sunt preocupaţi de luarea de notiţe acei ofiţeri nord-coreeni din jurul marelui lider. Or primi sarcini pentru îmbunătăţirea telefonului ori pentru împuşcarea lucrătorilor?

 

kim-jong-un-corea-nord

 

 

kim-jong-un-corea-nord

 

kim-jong-un-corea-nord

 

Scris de: Iosif A.
Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.